Ingezonden persbericht


Wandelen met vriendinnen: Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

Op 27 april 2008 zal voor het eerst in Leiden de LadiesWalk gehouden worden. Deze wandeldag is speciaal voor vrouwen en wordt gesponsord door Zilveren Kruis Achmea. Vanuit vertrekpunt de Waag in Leiden kunnen de deelnemers kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km door het prachtige polderland van Zoeterwoude. Verzorgingsposten onderweg, een uitgebreide themamarkt in de Waag en entertainment maken de dag compleet.

Wandelen is niet alleen gezond, het is ook nog eens een gezellige en ontspannende bezigheid. Op zondag 27 april 2008 biedt Leiden een uitgelezen gelegenheid voor een leuk dagje uit met een groep vriendinnen. De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk zal op die dag een uitgebreid programma bieden. Het startpunt van de wandelingen is de Waag. In dit historische gebouw kunnen de bezoeksters hun hart ophalen aan een themamarkt voor de vrouw van nu. Bovendien is er een speciale markt met streekproducten uit Zoeterwoude, een goede voorbereiding op de wandeling vanuit Leiden naar de prachtige polder. Voor de rustige loper is er een kortere wandeling die langs de verborgen pareltjes van het historische Leiden zullen voeren, terwijl de doorgewinterde loper vanuit Leiden wandelt door de oer-Hollandse polders en over de kerkepaden rond Zoeterwoude. Zowel onderweg als in de Waag zal er entertainment zijn, verzorgingsposten en vanzelfsprekend zullen verkeersregelaars alles in goede banen leiden.

De Zilveren Kruis Achmea Ladies Walk staat garant voor een leuk en fit dagje uit! Meer informatie over de Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk is te vinden op www.ladieswalk.nl.

De Ziveren Kruis Achmea LadiesWalk wordt georganiseerd door ProKwadraat-Groepswijzer.nl in opdracht van de stichting CTV Zuid-Holland en mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis Achmea.