Gemeente Boxtel

Verkeersmaatregelen Oranjefestiviteiten

Voor een goed verloop van de Oranjebraderie op zondag 27 april, de Koninginnenacht op dinsdag 29 april en de Oranjefestiviteiten op woensdag 30 april is een aantal verkeersmaatregelen noodzakelijk.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Markt 4 dagen afgesloten In verband met de voorbereidende werkzaamheden wordt de Markt in de nacht van zaterdag 26 april op zondag 27 april vanaf 3.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Deze afsluiting van de Markt blijft gelden tot en met donderdagmorgen 1 mei om 10.00 uur. Op dinsdag 29 april en woensdag 30 april wordt ook de Rozemarijnstraat afgesloten voor het verkeer. Het gedeelte van de Clarissenstraat vanaf de Oude Kerkstraat tot de Markt, de Kruisstraat en de Rechterstraat worden op woensdag 30 april ook afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Oranjebraderie op zondag 27 april Voor de Oranjebraderie op zondag 27 april worden de volgende straten afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: * Rozemarijnstraat * Clarissenstraat vanaf de Oude Kerkstraat tot aan de Markt * Kruisstraat * Rechterstraat vanaf de kruising Fellenoord tot aan de kruising met de Molenstraat / Prins Hendrikstraat * Stationsstraat vanaf de Rechterstraat tot aan de kruising met de Kasteellaan * Breukelsestraat vanaf de Stationsstraat tot aan de inrit naar het Breukelsplein. Het Breukelsplein blijft bereikbaar.

De afsluiting op zondag 27 april geldt van 6.00 uur tot 20.00 uur.

Door de beperkte parkeermogelijkheden in het centrum wordt op autobezitters die de festiviteiten bezoeken een beroep gedaan hun auto thuis te laten en op de fiets of te voet te komen.

Afsluiting Essche Heike Voor het schoolvoetbaltoernooi wordt het gedeelte van het Essche Heike vanaf de Molenwijkseweg tot aan de spoorwegovergang op woensdag 30 april afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers en fietsers.

Verkeersmaatregelen Liempde In verband met de oranjefestiviteiten in het Concordiapark in Liempde worden op Koninginnedag, woensdagdag 30 april, de volgende straten afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: * 't Kaarpad * het gedeelte van de Oude Postbaan tussen het Raadhuisplein en 't Kaarpad * een gedeelte van het Raadhuisplein * een gedeelte van de Keefheuvel

De afsluiting op 30 april geldt van 12.00 uur tot 18.00 uur.

17-04-2008
---