Gemeente Rotterdam

24 april 2008

Huldiging Feyenoord op Coolsingel

Als gebeurt wat heel Rotterdam hoopt, wint Feyenoord op zondag 27 april de KNVB-Beker. Het elftal en begeleiders krijgen dan op maandag 28 april een feestelijk onthaal op de Coolsingel. Burgemeester Opstelten spreekt tijdens de ontvangst in de Burgerzaal van het Stadhuis namens het gemeentebestuur de gelukwensen uit. Hierna verschijnt het team om 12.30 uur op het balkon van het Stadhuis, om samen met alle voetballiefhebbers het kampioenschap te vieren.

Toegang Stadhuis
De toegang tot het stadhuis tijdens de huldiging is alleen mogelijk op uitnodiging van de Gemeente Rotterdam. Hiervoor worden (een beperkt aantal) toegangskaarten verstrekt. Dit geldt ook voor de media.

Filmen op het balkon
Vanwege de beperkte ruimte en het feit dat de constructie van het balkon niet bestand is tegen een grote massa mensen, is de toegang tot het balkon strikt gelimiteerd. Alleen RTV Rijnmond zal toegang hebben tot het balkon. Zij zullen opnames maken die door anderen kunnen worden gebruikt.

Satellietwagens
Voor satellietwagens is ruimte gereserveerd naast het Stadhuis. Aanrijden moet via de route Meent-Haagseveer-Doelwater.

Aanmelden
Vertegenwoordigers van de media kunnen zich aanmelden bij Grada van Essen via email ag.vanessen@bsd.rotterdam.nl onder vermelding van organisatie, emailadres en mobiel nummer. Het gaat om alle personen die toegang wensen tot het stadhuis (inclusief bijvoorbeeld camera- en geluidsmensen).

Na ontvangst van de aanvraag ontvangen mediavertegenwoordigers een genummerde retourmail. Op vertoon van deze retourmail wordt bij binnenkomst van het Stadhuis via ingang G een persoonlijk toegangsbewijs verstrekt. Het toegangsbewijs moet zichtbaar worden gedragen.

De ingang aan de Coolsingel is afgesloten. Het stadhuis is te voet alleen bereikbaar via de route Meent-Haagseveer of Delftse Poort-Doelwater.

noot voor de redactie/