Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Parcours 10 km ING Bank Enschede Marathon verbeterd

Enschede, 22 februari 2008 - Het parcours van de 10 km zal op 27 april uit één grote ronde bestaan en niet, zoals voorgaande jaren, uit twee dezelfde rondes van 5 km. Vanwege de grote belangstelling, en op verzoek van de deelnemers van 2007, is het oorspronkelijke parcours van deze afstand verbeterd.

"Wij zijn erg trots op deze marathon en vinden het belangrijk te luisteren naar onze lopers", aldus Michel de Sluijs, directeur ING Bank Enschede Marathon. "Met deze aanpassing hopen we een mooi parcours te hebben uitgezet voor alle deelnemers. Om de lopers te ondersteunen bij hun training voor de 10 kilometer, is het nieuwe parcours vanaf heden te vinden op de site www.ingbankenschedemarathon.nl."

De ING Bank Enschede Marathon trekt in haar jubileumjaar opnieuw erg veel aandacht. De inschrijving voor de 40ste marathon begon in november en het loopt nog dagelijks storm. De voorinschrijving vindt online plaats en is nog tot 6 april open voor de atleten. In het weekend van 26 en 27 april kan ook nog worden ingeschreven in het Eden Dish Hotel in Enschede.

Het nieuwe 10 km parcours heeft ook invloed op de starttijden. De nieuwe starttijden op zondag 27 april zijn nu als volgt:

11.00 uur ING Bank Enschede Marathon
11.15 uur Domijn 1K runaway
11.30 uur Menzis 5 km
12.15 uur Brooks halve marathon
12.30 uur Domijn Kidsrun (centrum)
13.00 uur Netzodruk 10 km

Noot voor de redactie (