Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Muzikale meivakantie in Beekse Bergen Speelland met Thomas Berge

'Heerlijk Hollands' op zondag 27 april en 'Kids dansen met Sterren' op donderdag 1 mei

Hilvarenbeek, dinsdag 15 april 2008 - Speelland Beekse Bergen maakt er een muzikale meivakantie van. Naast dat de talrijke attracties gedurende de meivakantie alle dagen open zijn voor publiek, staan ook twee muziekevenementen gepland. Op zondag 27 april staat onder meer het tieneridool Thomas Berge op het podium tijdens 'Heerlijk Hollands'. Enkele dagen later, op Hemelvaartsdag, voelen kinderen zich echte sterren tijdens 'Kids dansen met Sterren'. Tijdens dit evenement is ook meidengroep KUS te gast in Speelland Beekse Bergen.

Liefhebbers van Nederlandstalige muziek wacht op zondag 27 april tijdens 'Heerlijk Hollands' een muzikale dag. Op deze dag treedt naast Rob van Daal en Jack van Raamsdonk ook Thomas Berge op. Dit tieneridool scoort niet alleen met zijn muziek (o.a. 'Niet meer en niet minder' en 'Mijn luchtballon'), maar was ook een succesvol deelnemer aan het SBS6-programma 'Sterren dansen op het IJs'. De verschillende zangers worden afgewisseld met dj's. Ook is er deze dag een braderie op Speelland Beekse Bergen.

KUS

Enkele dagen later, op donderdag 1 mei (Hemelvaartsdag), organiseert het speel- en strandpark in Hilvarenbeek het event 'Kids dansen met Sterren'. Op deze dag kunnen bezoekers rekenen op een echte 'sterrenontvangst' en deelnemen aan een quiz over grote sterren. Ook is er een team aanwezig om kinderen een echte sterrenlook te bezorgen. Hoogtepunt van deze dag is het optreden van KUS. Deze meidengroep, verantwoordelijk voor hits als 'Lekker ding' en 'Kus gaat los' staat garant voor een spetterend optreden. Meer informatie over Speelland Beekse Bergen is te vinden op www.beeksebergen.nl.