BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 april 2008

ZARAYDA, ROTJOCH, AMBER ELISA EN SJAAK SCHIETEN MET SCHERP OP ELKAAR

Op zondag 27 april vliegen bij URBNN de kogels je om de oren, verfkogels welteverstaan. Deze week ging URBNN paintballen met een vrouwenteam onder leiding van Zarayda en een mannenteam onder leiding van Rotjoch. Er zit 200 euro in de pot voor de winnaar. Zarayda en haar vrouwenteam bestaande uit vieze meid Amber Elisa, fotografe Elza Jo en rapster Miss V vechten tegen het team van Rotjoch bestaande uit Sjaak, Flex van THC en VLT's Dret. Het belooft een hevige strijd te worden. URBNN is iedere zondag van 23.25 uur tot 00.00 uur te zien bij BNN op 3.

In de 'All Eyez On' van deze week Malle Pietje en de Bimbo's. Deze Amsterdamse rockband staat bekend om zijn live shows. Malle Pietje rockt achter het drumstel en de Bimbo's rammen op hun gitaren. URBNN ging mee en nam een kijkje in hun bizarre wereld.

In de nieuwe rubriek 'What Ever Happened To' gaat URBNN op bezoek bij bijna vergeten artiesten. De serie start met DJ Madman, bekend van de hit 'Meisje je bent zo lelijk als de nacht'. Hij is nog steeds bezig met muziek, maar hoe kijkt hij terug op z'n glorietijd?

Armin van Buuren stond afgelopen weekend voor een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht. Een ideale en unieke kans voor een clubtest. Rotjoch ging ernaar toe...

Deze week klimt Zarayda in een een stripperpaal. De Marokkaanse paaldanseres Fana geeft Zarayda een kleine cursus, maar daarna moet de URBNN-reporter zelf de paal in voor een livepubliek. In de uitzending van aanstaande zondag zal blijken of het Zarayda lukt en of ze het durft.