Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unieke 6-persoons-Estafette
tijdens ING Bank Enschede Marathon

Enschede, 13 maart 2008 - Een bijzonder onderdeel van de ING Bank Enschede Marathon op 27 april is de HST Estafette Marathon voor teams van 6 personen. Dames en heren, buren, vrienden, collega's, familieleden, clubgenoten, alle soorten teams zijn welkom. Ieder van de zes teamleden loopt minimaal 5,5 kilometer en maximaal 8,5 kilometer, zodat het team de hele marathon volbrengt. Het wedstrijdelement staat bij dit onderdeel niet voorop, gezelligheid en teamgeest zijn de sleutelwoorden.

Zoals alle deelnemers aan de ING Bank Enschede Marathon kunnen ook de Estafettelopers rekenen op de aanmoedigingen van het traditioneel enthousiaste publiek: in 2007 omzoomden 125.000 toeschouwers het parcours! Bij alle wisselpunten van deze eerste editie van de HST Estafette Marathon wordt het startnummer-doorgeven met live-muziek begeleid.

Aan deze eerste Estafette Marathon, gesponsord door de Enschedese Transportonderneming HST Groep, kunnen maximaal 40 teams deelnemen. De inschrijfkosten bedragen E 60,- per team. Elk deelnemend team krijgt 6 T-shirts en, bij volbrengen van de marathon, 6 medailles en een fraaie groepsfoto. Meer informatie over de ING Bank Enschede Marathon 2008 en de Estafetteloop is te vinden op www.ingbankenschedemarathon.nl. Teams kunnen zich hier ook aanmelden.

Noot voor de redactie (