Cordares


Cordares

Skip Navigation Links

cordares logo

Pensioenbedrijven slaan handen ineen

Jongeren bekommeren zich nauwelijks om pensioenen.

Jongeren van 25 tot 35 jaar zijn niet tot nauwelijks geïnteresseerd in hun pensioen. Op initiatief van SPF Beheer heeft een aantal pensioenfondsen een campagne ontwikkeld om jongeren ervan bewust te maken dat ze hun zaken goed moeten regelen. Omdat het om een lastig te bereiken doelgroep gaat, is de populaire DJ Ruud de Wild ingezet om de jongeren direct aan te spreken.

Maatschappelijk probleem
De deelnemende pensioenfondsen hebben het gebrek aan kennis van en interesse in pensioenen bestempeld als maatschappelijk probleem. Uiteindelijk zullen jongeren er te laat achter komen dat ze hun pensioen eerder hadden moeten regelen en komen ze in de financiële problemen. Hoofdzaak voor de deelnemende fondsen is dan ook iets aan dit probleem te doen. Jongeren moeten zich gaan afvragen: âHeb ik iets geregeld? Zo ja, wat heb ik dan geregeld?â Vervolgens is de bedoeling dat steeds meer jongeren hun pensioen op orde brengen.

Ruud de Wild
Om jongeren zo ver te krijgen over hun pensioen na te denken, is Ruud de Wild bij de campagne betrokken. Via de website www.winjeruuddewildfeest.nl kom je bij hem de studio binnen en stelt de Radio 538 DJ en kunstenaar de bezoeker enkele gerichte vragen. Door enkele gerichte vragen te beantwoorden en een slagzin af te maken kan je een feest winnen voor jou en 100 vrienden. Aan het eind kan je met het afmaken van een slagzin een feest winnen voor je vrienden waar Ruud de Wild komt draaien. Onderhuids geeft een adviseur van Ruud de jongere een advies mee over hun pensioenvoorziening. Het feest vindt plaats in The Mansion (Amsterdam) eind april 2007. Naast de website worden onder meer abriâs ingezet, wordt er geflyerd op feesten en komen er banners op diverse websites.

De deelnemende pensioenbedrijven zijn SPF Beheer, PGGM, ABP, O&A, Cordares, PMT en Interpolis. De website www.winjeruuddewildfeest.nl is online tot eind maart 2007.

Navigatiekoppelingen overslaan
Jaarverslagen
Nieuws
Persberichten
Mooi resultaat 2007 BPF Bouw
Nieuwe benoemingen in de Raad van Bestuur van Cordares Intentieverklaring
Pensioensimulator BPF Bouw live
Openheid kenmerkt Nederlands-Italiaanse pensioentop Adri van der Wurff Voorzitter
Benoeming Manager Pensioenbeheer
Persbericht jaarcijfers 2006
Benoeming Senior Portfoliomanager Vastgoed
Mensenrechten en milieu speerpunt van bedrijfstakpensioenfondsen Nieuwe directeur Pensioenen en CAO-regelingen
Beleggingsresultaat SPW positief
Pensioenbedrijven slaan handen ineen
Nieuwe directeur Cordares Verzekeringsgroep
Publicaties
Woordvoerder
Downloads


* disclaimer

* |

* privacy

* |

* contact

* |

* sitemap

* |

* carrière

*


____________________ Zoeken


*

* English

* |

* Italiano