Persberichten Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht, 27-04-2008

Man dreigt met mes

DRIEBERGEN Bij een horecagelegenheid aan de Traaij werd zaterdag rond
02.45 uur een 20-jarige Fransman aangehouden. Vanwege zijn gedrag was hij even daarvoor uit een andere horecagelegenheid gezet, eveneens gelegen aan de Traaij. Vervolgens kwam de man met een mes in zijn hand daar weer terug en bedreigde de daar aanwezige personen. Daarna ging hij de Traaij weer op. Politieagenten troffen hem bij de andere horecagelegenheid aan, waarop de aanhouding volgde. Ook het mes kwam daar boven water.

Geslagen

DRIEBERGEN/RIJSENBURG- Op zaterdagavond werd een man aangehouden nadat hij geweld had gepleegd. Omstreeks 21.50 uur kreeg de politie de melding dat een 49-jarige man uit Driebergen een ruitje had vernield van een gelegenheid aan de Woerd en dat hij de barmedewerkster had geslagen. De man werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gooien met fiets

VEENENDAAL- Op zondagochtend werd een vernieler aangehouden. Omstreeks
01.50 uuur kreeg de politie de melding dat drie jongens zich vervelend gedroegen bij een gelegenheid aan de Tuinstraat. De 17-jarige jongen uit Veenendaal had hierbij een fiets in de richting van de portiers gegooid. De jongen werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.