Politie Zuid-Holland-Zuid

27/04 Hoeksche Waard

Dordrecht , 27-04-2008 o Persberichten district III

BROMFIETSER ONDERUIT
OUD-BEIJERLAND Een 16-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland is zaterdagmiddag 26 april met zijn bromfietser onderuit gegaan op de Zoomwijcklaan. De knul verloor vermoedelijk de macht over zijn voertuig toen hij naar iemand zwaaide. Hij werd naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht waar een flinke snee in zijn knie werd gehecht. Verder liep hij een pijnlijke hand en een flink aantal schaafwonden op. Zijn bromfiets heeft aanzienlijke schade.

FIETSER VALT IN GROEP
NIEUW-BEIJERLAND Een 58-jarige man uit s Gravendeel is zaterdagmiddag 26 april gewond geraakt na een val. De man reed met een groepje toerfietsers op de Plaatseweg. Op een gegeven moment raakte hij met het voorwiel het achterwiel van zijn voorganger waardoor hij viel. Hij kwam met zijn hoofd hard op de grond en was kort buiten kennis. Ambulancepersoneel onderzocht de man maar hij hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. Het dragen van een helm had hem behoed voor ernstiger letsel. De politie bracht de man en zijn fiets thuis.

INGEBROKEN
KLAASWAAL In de nacht van zaterdag 26 april op zondag 27 april is ingebroken in een school aan de Rijksstraatweg in Klaaswaal. De dader(s) verbraken de slagboom waarna ze een raam verbroken en binnen meerdere laptops wegnamen. Door de school wordt geïnventariseerd wat er precies weg is. De politie stelt een sporenonderzoek in.