Politie Zeeland


---


Z-822-2008. Gewonde bij eenzijdig ongeval in Ijzendijke
Zondagochtend, rond 07.00 uur is op de N61 in Ijzendijke een auto in de sloot geraakt.
De bestuurder, een 20-jarige man uit Middelburg, raakte in de berm en botste tegen een sloottalud. Daarna kwam hij in de sloot tot stilstand.
De 20-jarige is met ernstig inwendig letsel per ambulance naar een ziekenhuis in Gent gebracht. Vermoedelijk heeft de bestuurder te hard gereden.
Zijn auto is total loss.

O-823-2008. Auto tegen boom in Heinkenszand
Zondag enkele minuten na middernacht, om 00.09 uur, botste een personenauto op de Heinkenszandseweg in Heinkenszand tegen een boom.
De 21-jarige bestuurder, afkomstig uit Heinkenszand, is bij de botsing uit zijn auto geslingerd en is zwaar gewond per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.
Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder in de berm terecht aan de rechterkant van de weg en botste daarna tegen een boom aan de linkerkant van de weg.
Zijn auto is total loss. Door de hevige klap raakte de boom gedeeltelijk ontworteld.

O-824-2008. Aanrijding fietsers en automobiliste in Noordwelle
Afgelopen zaterdag zijn twee fietsers om 18.51 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Stoofweg in Noordwelle.
De fietsers, 72 en 74 jaar en afkomstig uit Zwijndrecht, gaven op een t-splitsing geen voorrang aan een van links komende 22-jarige automobiliste uit Leiden. Zij negeerden de haaientanden die daar op het wegdek zijn aangebracht.
De 74-jarige man raakte gewond aan zijn hoofd en been en de 72-jarige vrouw aan haar hoofd, handen en been.
Beiden zijn naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

O-825-2008. Aanhoudingen in Goes
Politie Zeeland heeft zondag om 02.37 uur twee personen aangehouden in de Papegaaienstraat in Goes.
Een 19-jarige man uit Kapelle wordt verdacht van het handelen in harddrugs en het in bezit zijn van harddrugs en een 20-jarige man, eveneens uit Kapelle, wegens het in bezit zijn en openlijk gebruiken van harddrugs.
De 20-jarige kon geen ID-kaart tonen en was in het bezit van 0,6 gram cocaïne waar hij afstand van deed. De cocaïne is vernietigd.

O-826-2008. Twee mannen aangehouden in Goes
Politie Zeeland heeft zondag rond 00.45 uur twee mannen aangehouden op de Grote Markt in Goes.
Een 23-jarige man uit Heinkenszand werd door de politie op heterdaad betrapt toen hij een barkruk oppakte en hiermee naar enkele omstanders sloeg. Ter plekke is ook een 39-jarige man uit Goes aangehouden op verdenking van het mishandelen van omstanders.
Een GGD-arts constateerde dat de 39-jarige man een gebroken neus had opgelopen bij de schermutseling. De politie onderzoekt deze zaak.





Politie Zeeland