Nederlandse Tafeltennisbond

Nederlandse Jeugdkampioenschappen A

Op 27 april zijn in Helmond de Nederlandse Jeugdkampioenschappen A gespeeld. De juniorentitels gingen naar Boris de Vries en Monique Posthuma. Ewout Oostwouder was de ietwat verrassende winnaar bij de jongens kadetten, Britt Eerland de volstrekt verwachte winnares bij de meisjes.

De pupillenklassen werden gewonnen door Kim Vermaas en Cosmin Stan, welke laatste verrassend in een oogstrelend mooie finale favoriet Koen Hageraats versloeg. Bij de welpen wonnen Laurens van Raadshoven en Anthira van Wensveen.

Noad was met 3 enkelspeltitels en 3 dubbeltitels de meest succesvolle vereniging, net voor Westa met 2 enkeltitels en 3 dubbeltitels.

De NJK werd voor de 25e en laatste keer gespeeld in Helmond. De organiserende vereniging Stiphout stopt er mee en deed dat met een voorbeeldig en foutloos toernooiweekeinde. Toernooileider Mick van Hoof ontving van interim bondsvoorzitter Edgar Verkooijen voor al zijn activiteiten gedurende deze 25 jaar het Bondsonderscheidingsteken van de NTTB. Alle andere vrijwilligers van Stiphout kregen uit handen van de prijswinnaars van het A-toernooi een medaille.

De uitslagen vindt u onder Spelers -> Toernooien -> Uitslagen of onder het volgende doorklikpunt