Gemeente Kerkrade

22.04.08: Bij Bekerwinst: huldiging maandag 28 april

Als Roda JC op zondag 27 april 2008 de KNVB-Beker wint, worden de spelers op maandag 28 april 2008 om 19.30 uur gehuldigd op de markt van Kerkrade.

Openbaar vervoer en gratis parkeren bij GaiaPark Zoo Omdat veel bezoekers verwacht worden, is het advies om te voet naar het centrum te komen of om gebruik te maken van openbaar vervoer.

Mensen die toch met de auto naar Kerkrade komen, kunnen die avond vanaf 17.30 uur gratis parkeren op het parkeerterrein van GaiaPark Zoo aan de Dentgenbachweg. Vervolgens kan men te voet via de Kerkradersteenweg, de spoortunnel en de Caspar Sprokelstraat naar de Markt gaan (loopafstand ca. 10 minuten). Benadrukt wordt dat de beschikbare parkeerplaatsen niet voldoende zijn om alle supporters een plaats te bieden en openbaar vervoer de voorkeur verdient.

Verkeersmaatregelen
In verband met de festiviteiten zal om 17.30 uur de Dr. Kreyenstraat vanaf de R.K. St. Lambertuskerk tot aan de ingang naar de parkeergarage Wijngrachttheater worden afgesloten voor alle verkeer, inclusief voetgangers . Daarmee is ook het parkeerterrein gelegen tussen voornoemde Kerk en de Hamboskliniek afgesloten.