Persberichten Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht, 28-04-2008

Verkeersongeval

MAARSSEN Zondag 27 april is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding. Omstreeks 16.30 uur reed een 36-jarige automobilist uit Maarssen op de Industrieweg richting de Kometenweg. Op de kruising met de Maarssenbroeksedijk zag de automobilist een 29-jarige fietsster uit Utrecht over het hoofd. De vrouw viel over de auto van de Maarssenaar waarna de voorvork van haar fiets afbrak en de vrouw met haar gezicht op de weg belandde. Ze is met hoofd-, nek- en rugletsel per ambulance naar het UMC in Utrecht vervoerd.

Onder invloed

MAARSSEN Omdat hij slingerend over het fietspad reed, is zondagavond een 32-jarige bromfietser uit Utrecht tegen de lamp gelopen. De man werd om 23.35 uur door surveillerende agenten gecontroleerd op de Verbindingsweg en bleek te veel te hebben gedronken. Hierna werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. De uitslag bedroeg 355 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Dief aangehouden

MAARSSEN / UTRECHT Een 19-jarige man uit Utrecht is zondag aangehouden voor het stelen van kentekenplaten en benzine. Omstreeks 11.00 uur kreeg de politie de melding dat een man zonder te betalen bij een tankstation aan de Maarssenveense Poort was weggereden. Het bleek dat hij gestolen kentekenplaten op zijn auto had, maar door camerabeelden was de man toch te achterhalen. Agenten herkenden hem en keken naar hem uit in zijn woonplaats Utrecht. Op de Teun de Jagerdreef zagen agenten de man rijden en hielden hem aan. Hij is ingesloten.