In badjas door Leeuwarden


LEEUWARDEN, 20080428 -- Op 26 april 2008 hielden medewerkers van Sauna Hotstones een unieke flyer-actie. Zij liepen in badjas door het centrum van Leeuwarden.

Sauna Hotstones, voorheen bekend als de Fryske sauna, heeft als unieke aantrekkingskracht het zoute water waarmee de baden zijn gevuld. Dit water, dat twee keer zo zout is als de Noordzee, is afkomstig uit een bron welke zich zo'n 90 meter diep onder de grond bevindt. Door de eeuwen heen heeft het zich verrijkt met vele mineralen welke een heilzame werking hebben. Hiermee is Sauna Hotstones de enige in Friesland, en één van de vijf in Nederland.

In juli 2007 is de sauna overgenomen door Norma de Jong en na een grondige opknapbeurt heeft zij de deuren op 13 augustus geopend. "Het is een hectisch jaar geweest, en ik heb veel moeten leren, maar als ik er op terug kijk ben ik al met al wel tevreden. Er is al veel bereikt, maar... het kan altijd beter." aldus Norma de Jong met een innemende glimlach.

De unieke flyer-actie was dan ook haar eigen idee. "Ik wilde op een leuke, spontane en vooral originele manier de aandacht trekken." En dat is gelukt. In het mooie zomerse zonnetje trokken de medewerkers van Sauna Hotstones, waaronder Norma de Jong zelf, veel bekijks in het centrum van Leeuwarden. "Het was een groot succes. De mensen kwamen naar ons toe om te vragen of ze ook een flyer mochten." Voor herhaling vatbaar? "Jazeker!"

Voor meer informatie over Sauna Hotstones; www.saunahotstones.nl