Royal Haskoning


Royal Haskoning betrekt derde pand in Nijmegen

29-4-2008

Royal Haskoning betrekt op 1 juni het derde pand in Nijmegen. De locatie aan de Barbarossastraat groeide uit zijn jasje. Na zorgvuldige overweging van diverse panden in de stad is er gekozen om in de business en research center FiftyTwoDegrees.

De divisies Architectuur & Bouw en Royal Haskoning BM verhuizen vanuit de vertrouwde locatie aan de Barbarossastraat naar de Nieuwe Dukenburgseweg op 1 juni.

Royal Haskoning Architecten is uitgegroeid tot een volledig geoutilleerd, full service, architectenbureau met vestigingen in Amsterdam, Dubai, Nijmegen en Rotterdam,
ingebed in het grotere geheel van Royal Haskoning en kan daardoor putten uit een groot reservoir aan kennis, opereert in een dynamisch en open teamverband samen met onze opdrachtgevers, werkt met hoogwaardige partners samen aan complexe, veelal multidisciplinaire projecten, van visie tot detail, kent een grote diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers in binnen- en buitenland, gaat voor architectonische, bouwkundige en duurzame kwaliteit.

Royal Haskoning BM is gespecialiseerd in integraal management van bouwprojecten en hoogwaardige advisering op het gebied van huisvesting. Onze onafhankelijke en ervaren specialisten voeren dagelijks de regie over complexe en veelomvattende projecten. Alleen professionals met een brede blik en kennis van zaken hebben het inzicht en overzicht dat alle partijen uitzicht geeft op goede resultaten. In elk project besteden we gepaste aandacht aan lifecycle-management en duurzaamheid.

Meer informatie

Katinka Erkens-Janssen
Katinka Erkens-Janssen
T +31 (0)24 328 49 72
E Katinka Erkens-Janssen