KLM

Nieuwe woordvoerders bij KLM Mediarelaties

29.04.08

Nieuwe woordvoerders bij KLM Mediarelaties

Met ingang van 1 mei 2008 bestaat het vaste woordvoedersteam van KLM Mediarelaties uit de volgende persvoorlichters: Ellen van Ginkel, Marisca Kensenhuis en Nanke Kramer.

Ellen van Ginkel (28) is op 2 januari gestart en is hiervoor persvoorlichter geweest bij Maison de la France Nederland (het Frans Verkeersbureau). Marisca Kensenhuis (37) was in haar vorige functie communicatieadviseur en redacteur bij KLM Inflight Services en heeft op 28 januari de overstap gemaakt naar KLM Corporate Communications. Nanke Kramer (44) is sinds 1 maart in dienst van KLM en was hiervoor hoofd communicatie van de internationale energiebeurs APX Group.

Bart Koster (51) heeft na 21 jaar besloten zijn loopbaan buiten KLM voort te zetten en maakt dus geen deel meer uit van het KLM-mediateam. Koen van Zijl (41) is sinds mei 2007 op ad interim-basis werkzaam als woordvoerder voor KLM. Zodra het team op sterkte is, zal hij zich richten op volgende stappen in zijn carrière.

De KLM-woordvoerders zijn bereikbaar via het centrale telefoonnummer
+31(0)20 649 4545 en op emailadres Mediarelations@klm.com. Buiten kantooruren is via dit centrale telefoonnummer (uitsluitend voor de media) het mobiele telefoonnummer van de woordvoerder van dienst beschikbaar.