Travel Unie International Nederland N.V.

VERRE REIZEN WINTER â08/â09 NU AL BOEKBAAR BIJ HOLLAND INTERNATIONAL

Rijswijk, dinsdag 29 april 2008 â Opnieuw goed nieuws voor wie nu al bezig is met het plannen van de vakantie voor het winterseizoen 2008-2009. Holland International, onderdeel van TUI Nederland, opent vanaf begin mei ook de verkoop voor verre vakanties. Eerder gebeurde dat al met de wintersportaccommodaties.
Vrijwel het gehele Antillen-programma voor het winterseizoen 2008-2009 kan nu al worden geboekt, evenals de RIU-hotels op de bestemmingen waarop met ArkeFly wordt gevlogen.
Met deze vroegboekmogelijkheid komt Holland International tegemoet aan de wens van klanten en reisagenten om steeds vroeger vakanties te kunnen vastleggen.

Op TUI Online staat een lijst met de boekbare accommodaties en de boekingscodes. Het betreft hier enkel pakketreizen en geen losse segmenten of combinaties met lijndiensten. De prijzen die nu op TUI Online worden gepubliceerd, zijn niet per definitie gelijk aan de definitieve brochureprijzen. Eventuele verschillen daarmee, positief of negatief, worden niet met de consument verrekend.