Ingezonden persbericht


Hilversum, April 2008

Samenwerkingsverband Hunkemöller & NET 5

Internationale lingerieketen Hunkemöller is een samenwerkingsverband aangegaan met het NET 5 programma "Passion for Fashion". Het komende seizoen zal Hunkemöller het lingeriegedeelte in het programma voor haar rekening nemen. Vanaf 7 mei a.s. om 22:00 zal de eerste aflevering op NET 5 te zien zijn. Na de derde aflevering zal het programma om 20:30 worden uitgezonden.

Passion for Fashion

In het mode- en stylingprogramma "Passion for Fashion" adviseert styliste Odette Simons wekelijks een kijker bij het creëren van een compleet nieuwe 'look'. De presentatie ligt in handen van Jennifer Hoffman. De actrice gaat hiermee haar eerste grote presentatieklus aan.

Trends

Het programma zit boordevol praktische tips over mode, styling en de laatste trends. Op het gebied van lingerie en badmode zal het team van NET 5 vanaf nu worden bijgestaan door o.a. Hoofd Styling van Hunkemöller, Marloes van Wijk. Zij zal de deelnemers en kijkers van "Passion for Fashion" adviseren met gerichte tips en ze informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van lingerie en badmode.

Hunkemöller

Al jaren is lingerieketen Hunkemöller een gevestigde naam in de lingeriewereld. Op dit moment heeft Hunkemöller 400 winkels en ondergaat het bedrijf een enorme expansie wereldwijd. Het streven is om in de komende 5 jaar de teller op 1000 winkels te hebben. Deze groei bevestigt de expertise die Hunkemöller heeft op het gebied van lingerie, dit wordt nog eens extra benadrukt door de samenwerking met NET 5.

"De basis van alles is lingerie, als dit goed zit kan de rest eigenlijk niet meer stuk. Maar het is meer dan een noodzaak alleen, het is ook fashion. De styling- en inkoopafdelingen van Hunkemöller houden de trends nauw in de gaten en vertalen deze door naar onze collectie. Onze ideeën sluiten perfect aan bij het programma Passion for Fashion, hét modeprogramma van Nederland, dit wordt zeker een groot succes!" Aldus persvoorlichtster Famke Kamphorst van Hunkemöller.

Uitzendingen

Woensdag 7 mei zal de eerste uizending van het nieuwe seizoen "Passion for Fashion" op NET 5 van start gaan. De eerste 3 afleveringen worden om 22:00 uitgezonden. Daarna zal het programma op de vertrouwde tijd 20:30 te zien zijn.

Hunkemöller en Maxeda

Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Spanje, Aruba, Curaçao en Rusland.

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.