Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 29 april 2008

Nieuwe programma's op Den Haag FM 92,0

In de maand mei is er veel vernieuwing op hét radiostation van de stad, Den Haag FM 92,0. De dag wordt gestart met Ger van den Brink, elke avond praat Henk Bres met de stad en op zaterdag alles over hotspots en het Haagse uitgaansleven in NL70 Live.

In de 'Haagse Ochtendradio' tussen 07.00 uur en 10.00 uur brengt Ger vanaf 12 mei het actuele nieuws en verrassende onderwerpen maar hij zorgt vooral voor een goed gehumeurd begin van de dag.

Vanaf 5 mei een nieuw duo op de Haagse radio: de bekende Hagenees Henk Bres en Sarah Ramos praten met de stad over lokale actualiteiten en wetenswaardigheden in het programma 'Klessebres'.

De eerste vernieuwing is al spoedig te horen: vanaf 3 mei zal de redactie van het stadsmagazine NL70 het programma 'NL70' Live verzorgen. Presentatoren Drees en Justin hebben de meest actuele vrijetijdstips en geven een Haags weekendgevoel.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////