Ingezonden persbericht



Supafly; nieuw eclectische clubavond in Rotterdam!

Supafly is het nieuwe event van Rotterdam! Zo vernieuwend dat je de eerste editie op Koninginnedag 30 april niet mag missen! Een top clubavond waar dj grootmeesters Sir Edward, Franck, Rockwilder, Waxfiend, Menace en new kid on the block Clintoys de revue zullen passeren. Verwacht R&B, Hiphop, Dancehall en Latinhouse, maar ook ondenkbare high level eclectische hoogstandjes en laat je hart boomen door de Supafly dj's.


. Franck heeft natuurlijk geen introductie nodig. Hij is de superster urban dj van de jaren '90 en trad op met Keith Sweat, Usher, Mary J Blige en woensdag 30 april is Supafly zijn speeltuin.


. Sir Edward startte in 1988 met draaien in kleine clubs, maar kan nu gerekend worden tot een van de toonaangevende eclectische dj's uit Rotterdam.


. Waxfiend is Nederlands meest toonaangevende dj op Dancehall gebied. Als één van de weinige DJ's in Nederland brengt hij regelmatig mixtapes uit waarop Waxfiend de nieuwste riddims en dubplates aan elkaar mixt.


. Rockwilder staat naast zijn ervaren dj skills bekend om zijn remixes van R&B, HipHop, Dancehall tot Reggaeton en van Old Skool tot New Skool.


. Menace behoort momenteel tot de top van de allround dj's en speciaal voor Supafly zal hij een smashing dj show verzorgen.


. Clintoys is the new kid on the block, maar mag zeker niet onbenoemd blijven. Hij draait tijdens Supafly een speciale Latinhouse set en is zeker aan de laatste woensdag van april 2008. Elk aspect wordt behandeld met de hoogste zorg, zodat jij een memorabele nacht beleeft. Zo worden de visuals verzorgt door de Supafly vj, die op een xl videoscreen de avond zal vullen met visuele kunsten. Zorg dat je erbij bent, en wees verzekerd van je plek op de dansvloer tijdens Supafly en beleef Supafly op jouw manier! Wat: Supafly
Datum: woensdag 30 april (Koninginnedag)
Locatie: Club Tropicana, Maasboulevard 100, Rotterdam Tijd: 23.00 uur - 05.00 uur
V.v.k.: 12,50 (via ticketbox) www.ticketbox.nl
Minimum leeftijd: 18 jaar
Meer info: www.supafly-events.hyves.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht