Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gratis gids voor inspiratie én advies
Bison presenteert nieuwe Lijm- en Kitwijzer

De nieuwe Lijm- en Kitwijzer van Bison is uit. Een praktische leidraad boordevol handige tips en uitgebreid advies. Vanaf nú verkrijgbaar in het schap van de bouwmarkt.

Het assortiment lijmen en kitten van Bison biedt een oplossing voor elke klus. Met de Lijm- en Kitwijzer is een keuze voor het juiste product snel en doordacht gemaakt.

De juiste keuze
Van montage tot reparatie. In en om het huis, voor de auto, boot of caravan. Van een echte klus tot recreatief knutselen. Met de Lijm- en Kitwijzer wijst Bison de weg. Een compleet overzicht in 48 pagina's. Dankzij de overzichtelijke tabellen voor lijm en kit is een juiste keuze snel gemaakt. Voor elk materiaal en elke ondergrond.

Bisondere antwoorden
De vernieuwde Lijm-en Kitwijzer geeft bisondere antwoorden op bijzondere vragen. Enkele voorbeelden:
- Hoe bevestig je de losgeslagen achteruitkijkspiegel op de voorruit?
- Hoe verlijm je vijverfolie?

- Welke kit is hittebestendig tot 1.250 ?C?
- Hoe behang je zonder behangtafel?

- Hoe herstel je een breuk op een printplaatje?

Uitgebreid advies
Met de Lijm- en Kitwijzer is het juiste product snel gevonden. Naast deze handige gids staan in veel doe-het-zelf winkels en bouwmarkten ook Lijmadviescomputers. Op internet reikt Bison de klusser dezelfde ondersteuning aan. De website www.bison.nl staat als interactieve adviseur 24 uur per dag, zeven dagen in de week, open voor alle vragen.