Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 5 mei 2008

HDMI naar componenten converter van TV One 1T-FC-326

De 1T-FC-326 van TV One is een hoog kwalitatief apparaat waarmee het mogelijk is om ieder van de twee HDMI ingangen te converteren naar een analoog YPbPr of YUV signaal met de-embedded audio

Door de zeer grote bandbreedte is men verzekerd dat de analoge uitgang in staat is om de kleinste details die in het HDMI signaal aanwezig zijn, weer te geven. De audio uitgang omvat ook een coaxiaal digitaal en analoog stereo (R/L) signaal welke nu de-embedded is van het inkomende HDMI digitale signaal

De 1T-FC-326 is compliant met HDMI 1.2a, HDCP 1.1 en DVI 1.0. Het apparaat ondersteunt alle HDTV en SDTV resoluties. De unit kan worden bediend met de druktoetsen op het frontpaneel of met de IR afstandsbediening. LEDs op het frontpaneel geven aan welk van de twee ingangen is geselecteerd en of HDCP (Content Protection) aanwezig is. Het is geschikt voor kabels met of een standaard connector of met een gelockte connector. Er zijn voorzieningen aanwezig op de behuizing voor deze gelockte type HDMI connectoren.

De benodigde voeding is 5 V gelijkspanning en wordt geleverd door een externe voedings adapter. Ook hier zit aan de behuizing een locking connector voor extra zekerheid. De advies verkoopprijs bedraagt E245 excl BTW en de 1T-FC-326 direct leverbaar .

einde bericht

Hoog resolutie foto''s kunnen worden gedownload van de volgende webpagina: www.tvone.co.uk/press_photos.shtml

Meer informatie over dit product kunt u verkrijgen bij: De afdeling marketing van:

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
Tel: 033-4558524
Fax: 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl


---- --
Persbericht

Amersfoort, 5 mei 2008

TV One kondigt S2-108 HD aan, een 8 input en dual output SD/HD-SDI switcher

Door TV One is een nieuwe product toegevoegd aan hun reeds uitgebreide reeks van scalers/ converters en switches. De S2-108 HD heeft 8 ingangen en maakt het mogelijk te schakelen tussen acht verschillende ingangen van SD-SDI of HD-SDI signalen. Deze unit is specifiek ontwikkeld voor de vraag naar HD en SD SDI signalen in de huidige Pro AV markt.

Deze SD/HD-SDI switcher is mede bedoeld om samen te werken met de S2-2000 serie van switchers/scalers en downconverters, als een optioneel uitbreidings module voor de ingangen.

Zoals alle huidige S2 apparaten kan deze unit worden aangesloten op de C2-2000 series door gebruik te maken van de bijgesloten interconnectie kabel waardoor dit geheel is geïntegreerd met het controle systeem, en dan deel uitmaakt van een naadloze multiformaat schakelaar.

Er zijn twee SD/HD-SDI uitgangen (in BNC's) die beiden gelijktijdig de geselecteerde ingangsbron beschikbaar maken. Met een kleine LED wordt aangegeven welke ingang is geselecteerd voor de uitgang. Dit licht blijft aan zolang er een signaal aan de ingang beschikbaar is en gaat knipperen als het signaal wegval of van slecht kwaliteit is. Tot slot kan de unit ook nog worden aangestuurd via een IR afstandbediening en via een RS232 interface. De geadviseerde verkoopsprijs bedraagt E 1285 excl. BTW.

einde bericht

Hoog resolutie foto's zijn verkrijgbaar op de site http://www.tvone.co.uk/press_photos.shtml. Nadat de pagina is ingeladen scroll dan naar "S2-108HD"

Meer informatie over de TV One producten kunt u verkrijgen op de website http://www.tvone.eu of bij: De afdeling marketing van:

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
Tel: 033-4558524
Fax: 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl
-----------------------