Gemeente Geertruidenberg


Vrijwilligersprijs 2008

De gemeente Geertruidenberg roept u, als particulier of namens een organisatie, op om kandidaten voor te dragen voor de Vrijwilligerspijs 2008.

Deze prijs zal in het najaar 2008 worden uitgereikt. Kandidaten kunnen tot 21 juni aanstaande zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Wie aanmelden?

U kunt in principe álle vrijwilligers nomineren voor Vrijwilliger van het Jaar. Dit geldt voor alle burgers die actief zijn in bijvoorbeeld welzijnswerk, sport, zorg, cultuur, belangenbehartiging of in organisaties van levensbeschouwelijke aard. U kunt denken aan mensen die zich op zeer bijzondere wijze verdienstelijk maken als vrijwilliger, of zich al jarenlang belangeloos inzetten voor anderen, voor een organisatie, een ideaal. Vrijwilligers die nog niet zo lang als vrijwilliger werken, maar die een aanmoedigingsprijs verdienen. Of mensen die vrijwilligerswerk verrichten om de Nederlandse taal te leren, mensen met een handicap of een psychiatrisch verleden die zich inzetten als vrijwilliger.

De procedure

Wanneer u een vrijwilliger kent die past binnen bovenstaand profiel, dan kunt u een aanmeldingsformulier invullen. Alle ingestuurde aanmeldingen worden beoordeeld door een jury. Deze jury bepaalt welke aanmeldingen genomineerd worden voor de vrijwilligersprijs.

Inschrijfperiode

U kunt tot 21 juni 2008 mensen aanmelden. De jury vergadert begin juli 2008, dan worden de genomineerden bepaald. Aanmeldingsformulieren voor de Vrijwilligersprijs 2008 kunt u hieronder downloaden, maar de formulieren zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis. Ingevulde formulieren kunnen teruggestuurd worden aan de gemeente Geertruidenberg t.a.v. cluster Welzijn, Marie-Louise de Wijs, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer of via het e-mailadres: m.dewijs@geertruidenberg.nl.