Overname Ericsson's Enterprise Communication door Aastra een feit.

06/05/2008 18:03

Aastra Telecom Netherlands

STOCKHOLM, ZWEDEN, 6 mei, 2008 - De overname van de divisie Enterprise Communication Business van Ericsson door Aastra Technologies Limited is een feit. De divisie gaat verder onder de naam Aastra. Aastra is een belangrijke speler op de mondiale markt van de zakelijke telecommunicatie. Aastra is marktleider in Noord-Europa en versterkt met deze overname haar positie in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Nieuw Zeeland en in Noord- en Zuid-Amerika.

"Aastra is honderd procent gericht op de zakelijke communicatie,"aldus Tony Shen, President en Co-CEO van Aastra. "Met deze overname verstevigen we onze positie op de wereldmarkt. Zeker gezien de sterk stijgende vraag naar Unified Communications, voice over IP en geïntegreerde, mobiele oplossingen. Aastra kan met deze overname beantwoorden aan de groeiende communicatiebehoeften van zowel kleine als grote bedrijven. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met acquisities, dus we weten hoe we dit proces effectief moeten managen. Er breekt een spannende tijd aan voor Aastra, want we zullen flink gaan groeien."

Aastra groeit snel door de investering van haar klanten te bewaken en ze te begeleiden in de ontwikkelingen van de communicatie via internet protocol. Aastra blijft voortbouwen op het succes van Ericsson door de bestaande producten en applicaties te ondersteunen en door zorgvuldige implementaties van nieuwe technologieën.

Aastra Telecom Netherlands BV
Aastra Telecom Netherlands BV is een businessunit van Aastra Technologies Limited met haar hoofdkantoor in het Canadese Concord in Ontario. Het bedrijf is wereldwijd actief op het gebied van de zakelijke communicatiemarkt. Aastra ontwikkelt en levert innovatieve en geïntegreerde oplossingen die aansluiten bij de behoeften van kleine en grote ondernemingen over de hele wereld. Aastra maakt het met haar aanbod van standaard IP-gebaseerde en digitale oplossingen bedrijven mogelijk efficiënter te communiceren en samen te werken. Aastra levert systemen, randapparaten en applicaties. Voor meer informatie over Aastra bezoekt u onze website op: http://www.aastra.nl





http://www.aastra.nl