Philips daagt online bezoeker uit


Lancering van de nieuwe 9-in-1 Grooming Kit

EDE, 20080506 -- Voor de lancering van de nieuwe Grooming Kit van Philips produceerde LUKKIEN een spannende website. Deze bevat een online game met stoere mannen met verschillende nationaliteiten en kwaliteiten die de bezoekers uitdagen tot beleggen, pokeren en het sluiten van een belangrijke transfer.

Over de Grooming Kit
De 9-in-1 Grooming Kit van Philips Consumer Lifestyle maakt elke stijl in scheren en trimmen mogelijk. De revolutionaire MicroBlade Technology is gemaakt voor precisie en optimale controle.

Van A tot Z
LUKKIEN produceerde het online filmmateriaal, de audiovisuele postproductie, de fotografie, zorgde voor de juiste modellencasting en de website ontwikkeling. Het creatieve concept is geleverd door Tribal DDB.

De website
Op de website verleidt World Poker Champion Roman Carlovich je tot een potje poker, Europa's Top Football Agent Nicholas Thuram wil een waardevolle transfer sluiten en Best Broker on Wallstreet Jack Thomson daagt je uit winst te maken door scherp aandelen te kopen.
Ga zelf de uitdaging aan en blijf scherp! Op: www.groomingkit.philips.com

Over LUKKIEN
LUKKIEN is een all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties. Sinds dat het bedrijf werd opgericht door de Lukkien-familie in 1972 onderscheidt LUKKIEN zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres.

Meer dan 150 creatieve professionals werken op 20.000 vierkante meters aan uiteenlopende vormen van marketingcommunicatie. Analoog, digitaal en crossmediaal. Alle uitingen voor onze (inter) nationale klanten worden onder één dak gerealiseerd. Ongeacht medium, ongeacht volume. LUKKIEN beschikt over compleet uitgeruste studio's, high-end audiovisuele faciliteiten en een moderne werkomgeving. De kracht van compleetheid geconcentreerd in een eigenzinnig familiebedrijf. Eén aanspreekpunt, een zeer bekwame en geïnspireerde denktank, de grootste efficiëntie in planning en kosten. Voor meer informatie kijk op www.lukkien.com.





LUKKIEN