Politie Zeeland


---


W-892-2008 Vandalen aangehouden
Vannacht omstreeks 05.20 uur zijn twee mannen aangehouden op verdenking van baldadigheid, vernieling en het zich bevinden op verboden terrein.
De mannen zijn beiden 19 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Noord Beveland en Oudewater. De jongens zijn, op hun route naar het station Vlissingen, het terrein van De Schelde opgegaan en hebben daar vernielingen aangericht op een werkschip. Ze hebben lashelmen meegenomen en een boor in het water gedumpd. Door de beveiliging van De Schelde is de politie gewaarschuwd die de jongens aanhield op de Koningsweg. De jongens zijn gehoord en vanmiddag tegen 13.00 uur weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-893-2008 Aanrijding met brommobiel
Op de Lange Blokweg in Zierikzee heeft zich vanmorgen vroeg een ongeval voorgedaan waarbij een brommobiel betrokken was.
Om ongeveer 06.37 uur reed een 61-jarige man uit Zierikzee in zijn brommobiel over de Lange Blokweg in zijn woonplaats. Een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de Gooikensweg en wilde linksaf de Lange Blokweg oprijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de man in de brommobiel en reed hem in de flank. Hierdoor sloeg de brommobiel twee keer over de kop en belandde in de berm. De brommobiel is total loss verklaard en is weggetakeld door een takelbedrijf. De auto had lichte schade aan de voorzijde. De 61-jarige man liep door het ongeval een gekneusde rib op. Tegen de 24-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland wordt proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland