Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Renswoude, 5 mei 2008

KRUIDVAT KIEST VOOR NEFLI

Kruidvat, marktleider in de Nederlandse Health & Beautymarkt, heeft Nefli - een allround grafische dienstverlener - gekozen als het bureau dat de opmaak en vormgeving van een belangrijk deel van haar printuitingen verzorgt. Nefli wordt verantwoordelijk voor de fotografie en de lay-out van alle kranten en magazines van Kruidvat en de vormgeving van het point of sale-materiaal voor alle Kruidvat-winkels en straks ook voor Trekpleister. Aan deze keuze ging een pitch vooraf met in totaal vijf bureaus. Kruidvat heeft voor Nefli gekozen vanwege het volledige aanbod van dienstverlening - van creatie tot en met drukwerk - aldus Linda Alblas, directeur Marketing en Winkelformule van Kruidvat .

De overeenkomst met Nefli is van toepassing op Kruidvat in Nederland en België - waar de Health & Beautyketen ruim 930 vestigingen telt en waar meer dan 12.000 mensen werken - en begin volgend jaar voor Trekpleister. "We hebben gekozen voor Nefli, omdat zij van alle partijen het beste in staat is de complete vormgeving en productie van een groot deel van onze printuitingen voor haar rekening te nemen", legt Alblas uit. "Door middelen en mogelijkheden creatief in te zetten, biedt zij de beste oplossing voor het realiseren van hoogwaardig drukwerk dat aan al onze kwaliteitsvereisten voldoet. Bovendien heeft Nefli qua automatisering "proven technology" in huis. In de loop van dit jaar wordt de vormgeving en opmaak van alle uitgaven van Kruidvat en Trekpleister geautomatiseerd. Het Content Management System (CMS) gaat centraal draaien waardoor alle business units en externe reclamebureaus hierop aangesloten kunnen worden."

Nefli is met name werkzaam voor bedrijven in de retail- en modebranche, waaronder Makro, V&D, Hans Anders, Formido, Roka, Trouwen en de Bijenkorf.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 933 winkels en meer dan 12.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim twee miljoen klanten de winkels van Kruidvat. Kruidvat is onderdeel van de A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Kruidvat behoren in Nederland ook Trekpleister en Prijsmepper tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Noot aan de redactie