Gemeente Enschede

FC Twente wordt gehuldigd voor sterk seizoen

Zondag 18 mei festiviteiten op de Oude Markt in Enschede

Zondagmiddag 18 mei speelt FC Twente in Amsterdam tegen Ajax om een plaats in de voorronde van de Champions League. De club sluit hiermee, ongeacht de uitslag van deze wedstrijd, een succesvol seizoen af. De gemeente Enschede, het Platform voor Stads- en Streekmarketing en de Vereniging Horeca Stad Enschede organiseren daarom in samenwerking met FC Twente een feest in de binnenstad van Enschede.

Vanaf 13.00 uur worden er op de Oude Markt videobeelden van FC Twente getoond en verzorgen diverse artiesten optredens op het podium. Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt. DJ Rob Toonen en duo Genotti hebben inmiddels hun medewerking toegezegd.

De wedstrijd Ajax - FC Twente is vanaf 14:30 uur live te volgen op grote schermen. Spelers en staf van FC Twente worden rond 20.00 uur op het podium op de Oude Markt verwacht. Voor de supporters is dit hét moment om samen met spelers, staf en bestuur het seizoen feestelijk af te sluiten en afscheid te nemen van trainer Fred Rutten. Om circa 23.00 uur zijn de festiviteiten afgelopen.

De bewaakte fietsenstalling De Graaf aan de Brammelerstraat is deze zondag extra lang open. Van 13.00 uur tot 02.30 uur kunnen bezoekers aan de binnenstad hun fiets hier gratis stallen.

15 mei 2008