Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Apeldoorn - Inbraak in woning

Op vrijdag 16 mei is omstreeks 16.00 uur ingebroken in een woning aan de Imkersdreef in Apeldoorn. Een raam werd geforceerd en geld werd ontvreemd. De politie onderzoekt de zaak.

Apeldoorn - Man slaat met riem

De politie heeft op zaterdag 17 mei rond 02.00 uur op de Hoofdstraat een 22-jarige man aangehouden voor mishandeling. Hij had verschillende mensen geslagen met zijn riem. Twee personen deden aangifte, een 18-jarige vrouw uit Hoogeveen en een 20-jarige man uit Apeldoorn.

Apeldoorn - Inbreker op heterdaad betrapt

De politie heeft op zaterdag 17 mei rond 05.15 uur een 21-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van inbraak. Hij was door een getuige betrapt toen hij probeerde in te breken in een bedrijf aan de Marktstraat. De getuige achtervolgde hem tot aan de Paslaan. Daar verloor hij hem uit het hoog. De toegesnelde politiemensen troffen hem vervolgens in de struiken aan. De verdachte werd aangehouden en ingesloten in de cel.

Apeldoorn - Insluiper gepakt door bewoner

Een 20-jarige man uit Apeldoorn heeft op zaterdag 17 mei rond 7.35 uur een dief in zijn woning gepakt en vastgehouden totdat de politie kwam. Hij en zijn 22-jarige vriendin sliepen in hun woning, totdat er plotseling een onbekende man in de kamer stond. De onbekende wilde vluchten, maar de jonge Apeldoorner greep hem en hield hem ondanks verzet en dreigementen vast totdat de politie arriveerde. De verdachte, een 37-jarige Apeldoorner, had geprobeerd geld en een mobiele telefoon te stelen. Hij zit in de cel.

Apeldoorn - Man ernstig gewond

Een 49-jarige man uit Apeldoorn is op zondag 18 mei rond 2.15 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Laan van Westenenk. Hij reed in zijn auto en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto raakte drie bomen en een lantaarnpaal. De man is met ernstige verwondingen per ambulance naar het Lucasziekenhuis overgebracht.

Apeldoorn - Drie personen aangehouden wegens vechten

De politie heeft op zondag 18 mei rond 2.50 uur een 18-jarige man en een 19-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden wegens mishandeling van een 16-jarige Apeldoorner. Zij worden ervan verdacht het slachtoffer te hebben geschopt en geslagen op de Hoofdstraat. Een uur later werd op de Hoofdstraat een 24-jarige Apeldoorner aangehouden omdat hij op de Hoofdstraat een 20-jarige Apeldoorner had geslagen. Het slachtoffer raakte gewond in zijn gezicht.

---- --