Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Lochem - Auto gestolen

Op vrijdag 16 mei is tussen 7.30 en 9.00 uur een auto gestolen vanaf de Noorderbleek in Lochem. Het gaat om een Mazda 323 met kenteken RG-04-ZG. De politie stelt een onderzoek in.

Eefde - Jongetje gewond bij aanrijding

Een 3-jarige jongetje uit Eefde is op vrijdag 16 mei rond 17.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Zutphenseweg.

Hij zat in de auto van een 42-jarige vrouw uit Brummen, die linksaf wilde slaan om een bedrijfsterrein op te rijden. Zij zag hierbij de auto van een 38-jarige vrouw uit Eefde over het hoofd en een botsing volgde. Hierbij raakte niet alleen het jongetje gewond, maar ook een 71-jarige fietsster uit Eerbeek, die aan de kant van de weg stond te wachten om over te steken, raakte lichtgewond. Zij werd geraakt door de auto van de Brummense. Het jongetje werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Wilp - Ongeval met vier auto's en vrachtwagen

Op zaterdag 17 mei zijn rond 14.20 uur twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de A1 bij Twello (richting Deventer). Op de drukke snelweg begonnen auto's door onbekende oorzaak plotseling te remmen. Een automobilist week uit naar rechts en botste daarbij tegen een vrachtwagen die op de rechterrijbaan reed.

Drie auto's botsten vervolgens op de voorgangers. Twee vrouwen raakten gewond (leeftijd en woonplaats nog onbekend) en werden in het ziekenhuis opgenomen. Door het ongeval is de Zuidbaan van de A1 enige uren afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid. Automobilisten kregen te maken met een flinke vertraging.

---- --