Politie Noord-Holland-Noord

Man ernstig gewond geraakt bij geweldpleging

Heiloo, 18-05-2008 o Een 36-jarige man uit Broek op Langedijk is rond 23.00 uur ernstig gewond geraakt bij een geweldpleging aan de Kanaalweg. De man was samen met een vriend en diens vriendin naar een feestje gegaan bij een motorclub aan de Kanaalweg. De man werd iets voor 23.00 uur buiten het clubgebouw zwaar gewond aangetroffen. Hij had diverse steekwonden in zijn lichaam, was niet meer aanspreekbaar en is opgenomen in het ziekenhuis.

Het is nog niet duidelijk wat er zich deze avond bij de motorclub op de Kanaalweg heeft afgespeeld. Twee mannen die kort na de gebeurtenis de plaats van het misdrijf met hun voertuig verlieten zijn op de Kanaalweg aangehouden. Het gaat om een 53-jarige man uit Heerhugowaard en een 31-jarige man uit Gouda.Het onderzoek is nog in volle gang.

Het slachtoffer is ernstig gewond, maar zijn situatie is nu stabiel.

Getuigen gezocht

Op het feest waren ongeveer 250 mensen aanwezig. De politie verzoekt een ieder die iets van de geweldpleging heeft gezien of gehoord zich te melden. U kunt contact opnemen met de recherche in Alkmaar, telefoon: 0900 - 8844.