Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TERUG NAAR DE 50's, 60's EN 70's TIJDENS HET JUKEBOX-EVENEMENT BIJ AUTOTRON ROSMALEN
'Rock around the Jukebox Open-Air' op zondag 18 mei 2008

Rosmalen, - Op zondag 18 mei verandert het buitenterrein van Autotron Rosmalen in een 50's, 60's en 70's decor. Tijdens 'Rock around the Jukebox Open-Air' gaan bezoekers een stuk terug in de tijd om te genieten van live-muziek, kleding en vanzelfsprekend jukeboxen uit het verleden. Ook de vervoersmiddelen uit deze periode zullen niet ontbreken.

Meer dan 250 standhouders staan op zondag 18 mei klaar om bezoekers van 'Rock around the Jukebox Open-Air' een reis door de tijd te bezorgen. Naast een enorme verzameling jukeboxen en flipperkasten zorgen ook grammofoonplaten, kleding, pindapotten, neonverlichting, meubels, emaillen borden, huisraad en gadgets uit drie decennia voor het gevoel dat bij die tijden hoort. De echte liefhebbers weten al jaren dat op dit evenement net dat ene singletje, die kauwgomballenautomaat, poster of dat andere hebbedingetje te vinden is. Vanaf 12.15 uur staan verschillende optredens gepland. Zo staan The Wieners, The Rockin'Kofferband en The Blues 'Chips' Brothers op het podium zodat er op de grootste hits uit het verleden, onder een meizonnetje gedanst kan worden. Geheel passend bij de Autotron-locatie zijn ook de vele oldtimers, waaronder vele meters lange Amerikaanse 'slagschepen' uit de 50-en 60er jaren, te bezichtigen waarmee de bezoekers naar dit evenement komen. De oldtimer bromfietsclub 'de Bromvliegers' zal met vele klassieke brommers aanwezig zijn en de leden van de Oldtimer Caravanclub zullen de bezoekers het sfeertje van het ouderwetse kamperen weer laten herbeleven. De organisatie verwacht duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland te kunnen boeien.

Openingstijden
'Rock around the Jukebox Open-Air is zondag 18 mei 2008 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt E 12,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 afrit 50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Met openbaar vervoer: Bus 90 vanaf station 's-Hertogenbosch, meer informatie op: www.9292ov.nl