Ingezonden persberichtPortable
entertainment-specialist ARCHOS kiest voor LVT Benelux PR

Bunnik, 19 mei 2008


- ARCHOS, marktleider op het gebied van draagbare multimedia-apparatuur, brengt zijn pr-activiteiten in de Benelux onder bij LVT Benelux PR. ARCHOS ontwerpt en ontwikkelt draagbare consumentenelektronica voor een wereldwijde doelgroep. Dit innovatieve bedrijf kiest voor LVT Benelux PR om zijn uitgebreide expertise op het gebied van PR voor consumentenelektronica.


Een van de redenen waarom wij kiezen voor LVT Benelux PR is het directe gevoel van vertrouwen dat wij bij dit bureau hadden. Daarnaast heeft LVT Benelux PR sterke referenties en veel ervaring in de consumentenelektronicabranche", zegt Cyril Moutot, Country Manager Benelux bij ARCHOS. "Bij LVT Benelux PR begrijpen ze de doelstellingen die wij voor de regio Benelux hebben gesteld èn ze kunnen deze vertalen naar een efficiënte pr-strategie."

ARCHOS vernieuwt zijn productportfolio
constant. Onlangs bracht het bedrijf alweer zijn vijfde generatie producten op de markt.

·

De
ARCHOS 105 is een ultracompacte mini-mp3-speler met een geheugen van 2GB*, waarop tevens foto's en video's bekeken kunnen worden. Het 1,8-inch kleurenscherm geeft een nieuwe dimensie aan mp3-spelers met videoafspeelmogelijkheden.

·

De ARCHOS 405 2GB* (met SD-slot)
en 30GB* zijn compacte multimediaspelers met een 3,5-inch kleurenscherm met zestien miljoen kleuren.·

De ARCHOS 605 WiFi is de eerste
portable multimediaspeler met WiFi-connectiviteit, die is uitgerust met een hoge-resolutie 4,3-inch touchscreen (800 x 480 pixels). De

ARCHOS 605 WiFi biedt een opslagcapaciteit van 4GB* tot 160GB* voor het opslaan van alle multimediagegevens. Daarnaast kan de speler de content van een pc streamen op de televisie, kan de gebruiker ermee surfen op het internet of er zijn of haar favoriete tv-programma's mee opnemen .·

De
ARCHOS 705 WiFi is de meest geavanceerde
portable multimediaspeler van het moment. Het
apparaat heeft een 7-inch breedbeeld touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Ook de ARCHOS 705 WiFi biedt ruime opslagcapaciteit (van 80GB* tot 160 GB*), mogelijkheid tot surfen op het internet en het opnemen van tv-programma's.·

De
ARCHOS TV+, het eerste multimediacenter van ARCHOS, integreert alle innovaties en capaciteiten van de vijfde generatie. Dit innovatieve product, dat verkrijgbaar is in twee versies (80GB* en 250GB*) slaat een brug tussen de TV en pc. De ARCHOS TV+ maakt het mogelijk voor de gebruiker om tv-programma's op te nemen vanuit de tv-programmagids, te surfen op internet en webvideo's te bekijken dankzij de WiFi- en Ethernet-connectie. Bovendien heeft de gebruiker vanuit zijn stoel toegang tot alle multimediacontent die is opgeslagen op de pc.
* 1GB = 1 miljard bytes, de
geformatteerde capaciteit is echter minder.


Over ARCHOS

In 2000 introduceerde ARCHOS zijn Jukebox
6000 mp3-speler met harde schijf. ARCHOS stond daarmee aan de wieg van de revolutie in consumentenelektronica. Het bedrijf lanceerde in 2003 een draagbare videospeler. ARCHOS kwam als eerste met een mediaspeler waarmee gebruikers tv-programma's kunnen opnemen en met een draadloze mediaspeler met touchscreen. ARCHOS stelt zich ten doel gebruikers overal en altijd te laten genieten van films, foto's, muziek en televisie. Het bedrijf is  opgericht in 1988. ARCHOS heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië en is beursgenoteerd aan de Euronext Parijs (ISIN-code FR0000182479).

Voor meer informatie:
www.archos.com

 

Over LVT Benelux PR

LVT Benelux PR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim 70 klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering. Transparantie, professionaliteit en creativiteit staan daarbij centraal.
LVT
Benelux PR werkt onder meer voor Indesit Company, Pernod Ricard Nederland, Western Digital, BlackBerry, Casio, fring, LG Electronics, NS Hispeed, STRATO, The Phone House en Trend Micro.

Voor meer informatie:

www.lvtpr.com
.Ingezonden persbericht