BedrijfsautoRAI

Volkswagen roept hulp in van Caddy-rijders

(5/9/2008)
Volkswagen is dringend op zoek naar gebruikte Volkswagens Caddy en roept daarvoor de hulp in van de 20.000 Caddy-rijders in Nederland. De Caddy is duurzaam en bevalt de eigenaren zo goed, dat er een nijpend tekort is aan gebruikte Caddy's. Om het tekort aan te vullen roept Volkswagen de eigenaren op naar de Caddy Taxatiedagen te komen, die van 19 tot 31 mei 2008 bij de Volkswagen-bedrijfswagendealer worden gehouden.
Caddy-eigenaren doen nauwelijks afstand van hun auto. Inruil vindt zelden plaats omdat de Volkswagen Caddy volledig aan de wensen van zijn eigenaren voldoet en een zeer duurzaam karakter heeft. Hierdoor is bij de Volkswagen bedrijfswagendealer een schreeuwend tekort ontstaan aan gebruikte Caddy's. Gebruikte Caddy's zijn echter zeer gewild en de vraag ernaar blijft onverminderd groeien. Om de krappe voorraad aan te vullen, start Volkswagen een opvallende actie. Via een groots opgezette landelijke campagne roept het merk de hulp in van Caddy-eigenaren. Het thema van de campagne is 'Help!' en deze noodkreet komt terug in de verschillende campagne-uitingen.

Caddy Taxatiedagen
In de campagne worden Caddy-eigenaren opgeroepen om tussen 19 en 31 mei 2008 de Caddy Taxatiedagen bij de Volkswagen-bedrijfswagendealer te bezoeken. Daar kunnen zij de waarde van hun Caddy op deskundige wijze laten bepalen door professionals van Volkswagen. Met hoge inruilprijzen en aantrekkelijke aanbiedingen proberen de dealers Caddy-rijders te overtuigen hun Volkswagen Caddy in te ruilen voor een nieuwe Caddy of een van de andere Volkswagen-bedrijfswagens. Op de actie site www.caddyplaats.nl is alle informatie te vinden. Op deze manier hoopt Volkswagen de krappe voorraad gebruikte Caddy's aan te vullen.

Hoge inruilwaarde
Volkswagen realiseert zich dat het niet eenvoudig wordt de Caddy-eigenaren over te halen hun auto in te ruilen voor een nieuw exemplaar. 'Caddy-rijders zijn zeer verknocht aan hun auto', aldus een woordvoerder van Volkswagen Bedrijfswagens. 'Maar met ons bedrijfswagenaanbod en de hoge inruilwaarde van de Caddy hebben we twee sterke troeven in handen. We hebben er daarom alle vertrouwen in dat na deze campagne de voorraad gebruikte Caddyâs weer op peil is, zodat we niet steeds âneeâ hoeven te verkopen aan klanten die op zoek zijn naar een gebruikte Caddy.'

The European Road Transport Show 2007