Gigaracing

Giedo met speciale helm naar Monaco

Beste Giedo fans, Giedo heeft een uiterst sterk begin van het seizoen achter de rug. Van de vier verreden races heeft hij er drie gewonnen. Verder stond hij drie keer op pole-position en schreef hij drie keer de snelste rondetijd op zijn naam.

Gepubliceerd: Monday 19 May 2008

Volgende week is alweer de volgende race in de World Series by Renault. Giedo racet dan in het voorprogramma van de wereldberoemde F1 Grand Prix van Monaco. Speciaal voor deze gelegenheid, en omdat hij dit jaar met nummer 21 rijdt, heeft Giedo een special GiGa Black Jack-helm laten ontwikkelen. Giedo zal het hele weekend met de speciale helm racen. En hopelijk krijgen alle Nederlandse fans daar het Wilhelmus te horen. Dan wordt het dubbel kippenvel! Hiernaast een 'sneak preview' van de Black Jack-helm. Giedo is er erg trots op. Maar hij gaat niet naar Monaco om te gokken. Hij wil er ontzettend graag winnen.

Giedo is overigens ook genomineerd voor de 'F1 Driven Dutch Racedriver of the Year Award'. Via de website www.f1driven.com kan iedereen de beoordelingen van Giedo volgen en bovendien kun je daar op Giedo stemmen. Vanzelfsprekend zouden wij het als fanclub erg leuk vinden als Giedo de meeste stemmen van het publiek krijgt. Iedereen meedoen dus!