Gemeente Eindhoven


* bestuur & organisatie

* dienstverlening

* klantwijzer
Introductie van de Klantwijzer: âDienstverlenen doen we zóâ Verbeterde gemeentelijke dienstverlening
De gemeente is er voor u. Wat we doen, doen we voor onze inwoners, bedrijven en instellingen in Eindhoven. Voor allerlei producten en diensten kunt u bij de gemeente terecht. Of het nu gaat om het verlengen van uw paspoort, het aanvragen van een vergunning of het melden van een losliggende stoeptegel bij u in de straat. Servicenormen
Wij zijn u zo goed mogelijk van dienst. Dit staat ook hoog op de agenda van ons college. Daarom hebben we normen opgesteld waaraan onze service moet voldoen. Dit zijn âgewoontenâ die we er in onze contacten met u op na houden. Zoals: hoe snel wij reageren op een e-mail, telefoontje of brief, hoe lang een aanvraag in behandeling is en wat u moet doen als u het niet eens bent met een beslissing van de gemeente.

U vindt de servicenormen in de eerste editie van onze Klantwijzer (pdf): âDienstverlenen doen we zóâ. Elk jaar verschijnt een nieuwe Klantwijzer, steeds verder uitgebreid met afspraken waarvan onze klanten hebben aangegeven dat ze belangrijk zijn.

De Klantwijzer is nu alleen nog digitaal te downloaden. Vanaf januari 2009 zal ook een gedrukte versie voor u klaarliggen op het Stadskantoor.
Ãw mening telt!
Bent u nu van mening dat we niet aan onze servicenormen voldoen óf heeft u een tip om het contact tussen u en de gemeente te verbeteren? Laat het ons dan weten. Dit helpt ons namelijk onze dienstverlening steeds beter af te stemmen op uw wensen en behoeften. Wij stellen uw mening daarom zeer op prijs. U kunt dit doen door:

⢠het formulier âuw-mening-teltâ in te vullen en naar ons op te sturen. Dat kan via het formulier dat aan de downloadversie van de Klantwijzer is toegevoegd of direct online.

Daarnaast horen wij graag uw reactie op onze Klantwijzer âDienstverlenen doen we zóâ. Dit kunt u doen door:

⢠uw mening te geven over de Klantwijzer via de website: âwijwaarderen.nlâ
Vragen?
Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken voor uw vragen en/of opmerkingen over onze dienstverlening. Dit kan via telefoonnummer: 040 â 238 6000
Download Klantwijzer

auteur: Gemeente Eindhoven
versie: 1
datum: 2008-05-19

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00