Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Vechtpartij voor politiebureau, twee man opgepakt
Publicatiedatum: 19-5-2008 14:00:07

ARNHEM - Twee Arnhemmers van vijftien en zestien jaar zijn zondagavond door de politie opgepakt omdat ze ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij voor het politiebureau aan de Beekstraat. Agenten zagen vanuit het bureau dat er voor de deur werd gevochten en grepen in. Daarbij werden de twee jongens aangehouden. Een eerdere ruzie zou eraan ten grondslag hebben gelegen. De twee jonge Arnhemmers zijn in verzekering gesteld.
(08-069140)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemse (12) aangehouden na vechtpartij

Publicatiedatum: 19-5-2008 13:59:38

ARNHEM - Een twaalf jarig meisje uit Arnhem is zondagmiddag door de politie aangehouden na een vechtpartij op de Markt in haar woonplaats. Het meisje wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Surveillerende agenten werden rond kwart voor vijf aangesproken door een vijftienjarige Arnhemse, die verklaarde kort te voren zonder aanleiding te zijn geschopt en geslagen door een groep jongeren. Uiteindelijk had een voorbijganger daarbij ingegrepen en de partijen weten te scheiden. Het slachtoffer zag daarop kans de agenten aan te klampen. Mede op aanwijzen van getuigen werd de twaalfjarige even later aangehouden. Het meisje verklaarde tijdens verhoor echter niets met de zaak te maken te hebben, volgens haar verklaring zou ze slechts geholpen hebben de vechtenden uit elkaar te houden. De politie heeft het meisje in de loop van de avond vrijgelaten en overgedragen aan haar ouders. De zaak is nog in onderzoek.
(08-069088)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden na winkeldiefstal in benzinestation
Publicatiedatum: 19-5-2008 13:59:05

ARNHEM - De politie in Arnhem heeft in de nacht van zondag op maandag een 32-jarige man uit die stad aangehouden wegens winkeldiefstal. De man zou rond twee uur 's nachts bij een benzinestation aan de Burgemeester Matsersingel diverse snoepgoederen in zijn jaszakken hebben gestoken en vervolgens zonder te betalen zijn weggegaan. De caissière noteerde het kenteken van de auto waarin de Arnhemmer wegreed en waarschuwde de politie. Die trof de man even later rijdend op de Groningensingel. Na een korte achtervolging werd de Arnhemmer op de Koppelstraat tot staan gebracht en ingerekend. (08-069212)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---