Jacco Eltingh opent Week van de Pedicure

19/05/2008 15:33

ProVoet

Arnhem, 19 mei 2008 - Met een voetbehandeling door ProVoet pedicure Bianca van Schuppen gaf Jacco Eltingh vanochtend het startsignaal voor de eerste Week van de Pedicure. Deze week is een initiatief van de brancheorganisatie voor pedicures in Nederland ProVoet.

De Week van de Pedicure duurt tot en met 24 mei. ProVoet wil deze week aangrijpen om Nederlanders bewust te maken van het belang van een goede voetverzorging. In de Week van de Pedicure is er dit jaar extra aandacht voor sporters. Mensen die sporten en hun voeten niet goed verzorgen, lopen namelijk een verhoogd risico op het krijgen van blessures. Voormalig toptennisser Jacco Eltingh: "Sporters zijn veel bezig met gezonde voeding, maar waarderen hun voeten onvoldoende. De Week van de Pedicure maakt sporters bewust van het feit dat ook gezonde voeten erg belangrijk zijn. Dat geldt voor de topsporters, maar zeker ook voor iedereen die als hobby met sport bezig is."

Sportvereniging

ProVoet organiseert dit jaar voor het eerst de Week van de Pedicure. De heer van de Groes, directeur van ProVoet: "De ProVoet pedicure is een echte professional. Door de Week van de Pedicure willen wij aan de Nederlanders laten zien dat professioneel verzorgde voeten voor iedereen belangrijk zijn. Dit jaar richten wij ons in de Week specifiek op sporters. Professioneel verzorgde voeten zijn voor hen noodzakelijk om goed te kunnen presteren. Elke sportvereniging zou eigenlijk jaarlijks een voetencheck moeten aanbieden, om de voeten van de sporters in optimale conditie te houden." Tijdens de Week van de Pedicure organiseren pedicures in heel Nederland speciale acties. Deze acties staan op de website www.weekvandepedicure.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.weekvandepedicure.nl