Gemeente Binnenmaas

Succesvolle afsluiting 'Kies voor Hart en Sport'

Op vrijdagmiddag 16 mei sloot wethouder A. Callewaert-de Groot het sportstimuleringsproject Kies voor Hart en Sport feestelijk en actief af. De afsluiting van het project vond plaats in het gemeentehuis van Maasdam.

Voordat de sportiefste school bekend gemaakt werd, werden de ongeveer vijftig aanwezige basisschoolkinderen vermaakt door Rik en Tik, de mascottes van het project. De kinderen konden touwtjespringen, hoepelen en met ballen spelen. Ook kregen ze een warming-up van de stichting Aldeia Capoeira, die lesgeeft in capoeira. Deze sport is een combinatie van muziek, dans en vechtsport. Leerkrachten en sportaanbieders die op de manifestatie af waren gekomen, waren intussen voorzien van een kop koffie met cake.

Basisschool De Schelp uit Puttershoek rolde uiteindelijk als sportiefste school van het sportproject uit de bus. De leerlingen en docenten van de school namen de wisselbokaal en bossen bloemen met enthousiasme in ontvangst.
Tot slot kregen alle kinderen opblaasbare strandballen mee naar huis, waarbij een wedstrijdje werd gedaan wie het snelst kon blazen. Al met al een geslaagde afsluiting, waarbij wordt uitgekeken naar het volgende projectjaar!

Voor meer informatie, klik hier.

Bekijk hieronder de foto's van de afsluiting van 'Kies voor Hart en Sport'

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl