Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERSBIJEENKOMST ING: EK-nomie

De waarde van het Europees Kampioenschap voetbal

Maandag 19 mei 2008 - 13.00 - 15.35.30 uur

Beurs van Berlage - Amsterdam

Hoe beleven Nederlanders het Europees Kampioenschap voetbal? Wat heeft voetbal met economie te maken en wat hebben Nederlanders over voor Oranje succes op het EK? En hebben Italianen en Duitsers meer over voor een EK-titel dan Nederlanders? Kortom; wat is de waarde van het Europees Kampioenschap voetbal?

ING, sponsor van Oranje, heeft uitgebreid onderzoek gedaan en neemt de resultaten onder de noemer EK-nomie graag op informele wijze met u door. Met behulp van een aantal prikkelende stellingen en een panel deskundigen én prominenten uit de financiële en voetbalwereld worden de nieuwswaardige resultaten gepresenteerd en besproken.

In de Amsterdamse Beurs van Berlage ontvangen we u graag op maandag 19 mei vanaf 13.00 uur met een lunch zodat we rond 14.00 uur kunnen aftrappen voor een leuk gesprek over (de waarde van) het Europees Kampioenschap voetbal.

We vernemen graag voor donderdag 15 mei of u hierbij aanwezig kunt zijn. Hiertoe kunt u contact zoeken met PR Company, Chantal van Thijn via 020-5715690 of via chantal.van.thijn@prcompany.nl.

Met vriendelijke groet,

Joyce Hulst

Manager PR&Woordvoering ING