Fortis Bank

Published: 15:35 16.05.2008 GMT+2 /Source: FORTIS /BXS: FORB /ISIN: BE0003801181

Fortis geeft allerkleinsten een goede start met 4% op haar Babyrekening

In 2004 lanceerde Fortis als eerste bank in België de Babyrekening. Het was meteen een groot succes. Vier jaar later is de Babyrekening goed ingeburgerd bij de Fortis-klanten. Bijna elk kind heeft tegenwoordig een spaarrekening vanaf de geboorte. Het is de ideale bestemming voor giften ter gelegenheid van de geboorte, het doopfeest, de eerste verjaardag of simpelweg een aanzet voor later.

Fortis wil de allerkleinsten opnieuw in het zonnetje plaatsen en verhoogt daarom vanaf maandag 19 mei de rentevergoeding op deze rekening tot 4% basisrente + 0,01% aangroei- of getrouwheidspremie. Hiermee wil Fortis (groot)ouders steunen om hun (klein)kinderen vanaf hun eerste levensjaren een duwtje in de goede richting te geven.

De Babyrekening is een speciale spaarrekening met een aantrekkelijk hoge rentevergoeding voor pasgeboren baby's en peuters tot 2 jaar. Ze kan meteen na de geboorte geopend worden door de ouders, grootouders of andere familieleden en vrienden. Het rekeningnummer kan vooraf gereserveerd worden om op het geboortekaartje af te drukken. Op de tweede verjaardag van het kind wordt de rekening automatisch omgezet in een jongerenspaarrekening.

Over Fortis:
Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed pakket van producten en diensten via de eigen kanalen, in samenwerking met het verzekeringsintermediair en via andere distributiepartners. Met een marktkapitalisatie van EUR 38,5 miljard (30/04/2008), behoort Fortis tot de 20 grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in meer dan 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 65.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.comFortis Bank