Rotterdams communicatiebureau AM+D wint European Design Award

19/05/2008 06:00

AM+D

Rotterdams communicatiebureau AM+D wint European Design Award.

Op 18 Mei werd in Stockholm tijdens de European Design Week een Merit in de categorie 'company logo's' uitgereikt aan AM+D creative communications. AM+D bedacht een naam en ontwierp een logo voor Eduvadis, een nieuwe merknaam van de Besturenraad uit Voorburg. AM+D creative communications is al 40 jaar actief in Rotterdam en werkt voor een groot aantal nationale en internationale opdrachtgevers van b-to-b en consumentencommunicatie tot de institutionele- en non-profitsector.

Eduvadis is een managementinformatiesysteem dat op de juiste momenten zinvolle managementinformatie inzichtelijk maakt. Met behulp van een compleet, speciaal voor de onderwijssector ontwikkeld pakket voor financieel- en personeelsmanagement wordt er maatwerk geboden op de terreinen waar het nodig is. Zo krijgen managers, bestuurders en toezichthouders volledig inzicht in de beleid- en bedrijfsvoering binnen de kaders van de maatschappelijke en formele verantwoording.

De Besturenraad.

De Besturenraad kent als geen ander het onderwijsveld en begrijpen waar knelpunten kunnen zitten. De dienstverlening is gebaseerd op een mix van diepgravende kennis en jarenlange praktijkervaring van beleid- en beheersprocessen in de onderwijssector.

http://www.amd.nl