Ingezonden persbericht


Erkende Power Architecture(TM) expert Ray Bryant benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Power.org

CoWare, Curtiss-Wright Corporation en Green Hills Software sluiten zich aan bij Power.org om de architectuur vorm te geven en samen te werken aan revolutionaire oplossingen

PISCATAWAY, NJ--(Marketwire - May 19, 2008) - Power.org, de open organisatie die Power Architecture(TM) technologie ontwikkelt en propageert, heeft vandaag aangekondigd dat industrie expert Ray Bryant benoemd werd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Mr. Bryant wordt gerespecteerd in de Power Architecture(TM) gemeenschap voor zijn technische en markt ervaring met Power Architecture (TM) cores en systems-on-a-chip (SoCs) bij IBM. Power.org heeft ook drie nieuwe zakelijke leden verwelkomd in de organisatie, CoWare, Curtiss-Wright Corporation en Green Hills Software.

"Het Power Architecture technologisch platform evolueert sneller dan ooit en over een groeiende breedte van markten en applicaties," zei Mr. Bryant. "Deze groei wordt deels aangedreven door Power.org dat werkt aan de creatie van technologie standaarden en zo het Power Architecture platform vereenvoudigt en de aansluitingen en het gebruik gemakkelijker maakt. De standaardbepalende activiteiten van Power.org blijven meer en meer bedrijven aantrekken. Deze versnellen op haar beurt de snelheid van de geboekte vooruitgang."

Het Power Architecture(TM) verwerkingsplatform groeide aanzienlijk sneller dan vergelijkbare verankerde processor architecturen en het is sneller gepositioneerd sneller te groeien dan het industriële gemiddelde tot 2011, in overeenstemming met een aangepast onderzoeksrapport dat uitgevoerd werd in opdracht van Power.org van IDC. Het rapport ontdekte dat Power Architecture chips en verzendingen de industriële gemiddelden overtreft met 20% en 12% respectievelijk en men verwacht een verdere groei tot 13.8% CAGR in verankerde processor eenheid verzendingen en 10.4% CAGR in opbrengsten tot 2011.

Power Architecture technologie is bijzonder goed aangepast om te gaan met wijzigingen in de markt en commerciële prioriteiten. Het ecosysteem ondersteunt een breed bereik aan flexibele oplossingen van licentieerbare cores naar standaard producten. Referentieplatformen en volledige productontwerpen kunnen selectief ingetrokken en aangepast worden aan specifieke applicaties. Veelzijdigheid en een stevige systeemoriëntatie zijn waarmerken van de architectuur in het gemeenschap-gecentreerde zakelijke model en de organisatie die er omheen ontwikkeld werd, Power.org.

Mr. Bryant is de directeur van Games and Power Solutions in het Microelectronics Brand in de Systems and Technology Group van IBM. Hij begon bij IBM in 1980 en bekleedde een aantal uiteenlopende posities in de Microelectronics Division en de Technology Group van IBM, inclusief manager van Process Development, manager van System Quality Assurance, Design/Groundrules Manager, directeur van Worldwide Packaging Applications en directeur van Emerging Product and Foundry Sales.

In het begin van 2006 werd Mr. Bryant benoemd tot directeur van Asia Pacific Delivery voor IBM Global Engineering Solutions, waar hij verantwoordelijk was voor de chip, systeem en software ontwerp ontwikkeling teams in Japan, China en India. Voordien was hij verantwoordelijk voor business management van de IBM 4xx/7xx/9xx productfamilies en het ontwerp van verankerde 4xx processoren als directeur van PowerPC producten. Mr. Bryant werkte ook als directeur van consument applicaties in Tokio waar hij digital media business ontwikkelde voor de halfgeleider producten OEM merk in de IBM Systems and Technology Group.

Ecosysteem groei

Het Power.org(TM) ecosysteem blijft groeien, met de nieuwste leden CoWare, Curtiss-Wright Corporation en Green Hills Software die de organisatie waardevolle expertise en perspectieven bieden.

"CoWare, Curtiss-Wright en Green Hills Software illustreren het type van bedrijven dat zich aangetrokken voelen tot Power.org," zei Fawzi Behmann, marketing committee voorzitter van Power.org. "Deze bedrijven herkennen duidelijk de waarde gemeenschap-ontwikkelde normen voor Power Architecture technologie in zones zoals virtuele ontwikkeling en modelleringomgevingen, interfaces en hypervisors debuggen - essentieel voor de aanpak van de kritieke uitdaging hogere prestaties te leveren voor systemen van de volgende generaties."

CoWare is een universele leverancier van platform-aangedreven elektronisch systeemniveau (ESL) ontwerp software en services. CoWare oplossingen lossen de nieuwe ontwerp uitdagingen op die geassocieerd worden met platform architectuur ontwerp, platform verificatie, applicatie subsysteem ontwerp, processor ontwerp, DSP algoritme ontwerp en software ontwikkeling, en ze zijn gebaseerd op open industriële normen, inclusief SystemC.

"We ervaren een stijgende vraag naar PowerPC-gebaseerde oplossingen voor architectuur ontwerp en software ontwikkeling," zei Tom De Schutter, marketing manager, IP en externe relaties, CoWare. "Door ons aan te sluiten bij Power.org helpen we het ecosysteem te verhogen voor onze klanten met de CoWare ESL 2.0 aanbiedingen. CoWare is van plan deel te nemen in de Power.org virtuele platformen technische subcommissie om bestaande normen te verstevigen en PowerPC IP verkopers de mogelijkheid te bieden SystemC TLM processor modellen te leveren die gebruikt kunnen worden in ESL hulpprogramma's om problemen in het architectuurontwerp en de software ontwikkeling te behandelen waarmee onze klanten te maken krijgen."

Curtiss-Wright Corporation ontwerpt, fabriceert en onderhoudt producten voor beweging- en stroomcontrole applicaties en levert uiteenlopende metaal behandelingsdiensten.

Opgericht in 1982, Green Hills Software is de technologische leider in apparaat software optimalisering (DSO) en real-time besturingsystemen (RTOS) voor 32- en 64-bit verankerde systemen.

"Green Hills is zeer nauw betrokken bij de Power Architecture technologie sinds het begin van de jaren negentig en is erop gebrand een actieve rol te spelen in het uitstekende werk dat Power.org levert om de normen te propageren die eenvoudig toegepast kunnen worden door software en hulpprogramma verkopers, en die de totale ontwikkelingskosten verlagen," zei Robert Redfield, director business development van Green Hills Software. "Het geavanceerde werk dat deze organisatie levert aan hypervisor en virtualisering kunnen dienst doen als uitzonderlijk begeleidend materiaal naarmate verkopers hun multicore ondersteuning versnellen."

Over Power.org

De open Power.org(TM) gemeenschap, opgericht in 2005, is de organisatie die technische normen en gemeenschap-bouwende programma's aanmaakt om de ontwerpprocedure van producten te vereenvoudigen met Power Architecture processoren. De missie van Power.org bestaat in het optimaliseren van de interoperabiliteit, vernieuwing te versnellen en een verhoogde toepassing stimuleren van deze leidinggevende processor-architectuur. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.power.org.

De termen Power Architecture en Power.org, net als de Power en Power.org logo's en verwante merken zijn handelsmerken en dienstenmerken gelicentieerd door Power.org. Alle andere product- of servicenamen zijn de eigendom van hun respectievelijke eigenaren. (C) Power.org 2008.

Media contactpersoon:
Corridor Communications, Inc.
Phyllis Grabot
805.341.7269
Phyllis@CorridorComms.com

This announcement was distributed by Hugin.
The issuer is solely responsible for the content.

For address modifications:
Tel.: +49 (0) 341-2 24 56-30 or medialists@huginonline.com