Ingezonden persbericht


Elephant Talk benoemt Alexander Lancée tot Chief Commercial Officer

Schiphol, 19 mei 2008 Elephant Talk, internationale telecomoperator en system integrator voor de multimediabranche, heeft Alexander Lancée benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). In deze functie is Lancée verantwoordelijk voor alle operationele marketing-en commerciële activiteiten van Elephant Talk. . Het bedrijf opereert binnen Europawereldwijd onder andere als Mobile Virtual Network Enabler. Met eigen platforms, switches en netwerk, inclusief CRM- en Billing-systeem, ondersteunt Elephant Talk ondernemingen die een mobiel netwerk willen exploiteren. Alexander Lancée heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT- en telecombranche.

Lancée is een grote aanwinst voor ons team. Zijn ruime ervaring in zowel de ICT- als telecombranche en zijn resultaatgerichtheid dragen bij aan de verwezenlijking van onze strategische doelstellingen , zegt Steven van der Velden, vVoorzitter en CEO van Elephant Talk Daarnaast heeft Lancée veel expertise waar wij graag van profiteren. Zo heeft hij enorme kennis van verander-, effectiviteits-, en efficiëntiemanagement, zette implementeerde hij bij vorige werkgevers nieuwe businessunits op en zette brachtnie nieuwe proposities naarin onaangeboorde markten.

Lancée vervulde onder andere managementfuncties bij IBM, KPN en Randstad op het gebied van sales, business development en marketing. De afgelopen zeven jaar was Lancée lid van de Raad van Bestuurdirectie van Randstad Nederland. Bij KPN Mobile was hij als lid van de directie verantwoordelijk voor de distributiestrategie, sales en trade-marketing voor zowel deat B2C- als de B2B-markt. Daarnaast is Lancée lid van de rRaad van aAdvies van verscheidende organisaties in de telecom- en softwarebranche.

Over Elephant Talk
Elephant Talk Communications, Inc. (ETCI) is een internationale telecom- en netwerkoperator en systems integrator voor vaste en mobiele netwerken. Het bedrijf faciliteert de wereldwijde distributie van content- en telecommunicatiediensten. de multimediabranche. Het bedrijfETCI heeft zijn hoofdkantooris gevestigd in de VS, maar opereert wereldwijdinternationaal vanuit vestigingen in diverse12 landen en op basis van interconnecties met leidende telecombedrijven wereldwijd. ETCI beschikt over een eigen infrastructuur die het als outsourcing-partner exploiteert op basis van zijnhaar eigen IN (Intelligent Network (IN)), CRM- en Billing-platform. Onder andere Iin Europa concentreert het bedrijf zich op zijn activiteiten als Mobile Virtual Network Enabler. Daarnaast biedtDe producten en diensten van ETCI diensten alsomvatten verder cCarrier (Ppre)Sselect-, Premium Rate-services, VoOIP, Wi-Fi, streaming, media & content en hoogwaardige oplossingen voor prijsbepaling, tarifering en billing.

Voor meer informatieHet bedrijf distribueert wereldwijd elke soort van content- en telecomdiensten en biedt traditionele telecomdiensten, media streaming en distributiediensten aan met name het bedrijfsleven. Elephant Talk ( www.elephanttalk.com) is aanwezig in meer twaalf markten in Europa, Azië en het Pacifisch gebied en het Midden-Oosten.

###

9bfbf2.jpg

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht