LLiNK

PERSBERICHT ONDER EMBARGO TOT 13:00 uur

Rotterdam, 19 mei 2008

Red de groenste omroep. Word LLiNK!

Start ledenwerfcampagne omroep LLiNK

Op maandag 19 mei om 13:00 uur is onder het mom 'Red de Groenste omroep. Word LLiNK!' het officiële startsein gegeven voor de ledenwerfcampagne van omroep LLiNK. Directeur Tanja Lubbers en LLiNK-presentatrice Floortje Dessing deden dit door het oplaten van 1000den groene ballonnen met daaraan lidmaatschapskaarten bij de Euromast in Rotterdam.

Omroep LLiNK moet aan het einde van het jaar 150.000 leden hebben om in het publieke bestel te kunnen blijven bestaan. Op dit moment heeft LLiNK 53.000 leden.

Radio en tv-campagne
De ledenwerfcampagne bestaat uit spotjes op radio en televisie. In deze spotjes worden LLiNK-programma's, zoals 3 op Reis bruut onderbroken, waarna een stem zegt 'Nee er is niks mis met uw toestel. Er gaat wel iets mis met LLiNK. Want als u niet snel lid wordt, dan is LLiNK nooit meer te horen. Red de groenste omroep, word LLiNK. Bel 010-288 22 22 of ga naar www.llink.nl.

Overige actviteiten
Naast tv en radio worden ook banners, advertenties en abri's ingezet met daarin de oproep: Red de groenste omroep, word LLiNK. Promotieteams gaan de straat op en naar festivals om te leden werven. Naar bestaande leden wordt deze week een mailing gestuurd waarin wordt opgeroepen om een nieuw lid aan te dragen. Ook oud-leden kunnen een bericht van LLiNK in hun brievenbus verwachten om LLiNK te steunen door weer lid te worden. Met verschillende NGO's (goede doelen organisaties) zijn verregaande besprekingen om elkaar te steunen op het gebied van ledenwerving.

Goed & Groen project
LLiNK zet voor elk nieuw lid 2 euro opzij voor een Goed & Groen project. Aan het eind van het jaar kunnen alle LLiNK-leden stemmen hoeveel van het verzamelde geld naar welk Goed & Groen project zal gaan.

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


---