Ingezonden persbericht


Kleurenlaserprinters en multifunctionals passen zelfs in kleinste kantoor

Samsung introduceert kleinste en stilste kleurenlaserprinters ter wereld

Delft, 19 mei 2008 -- Samsung Electronics introduceert de kleinste en stilste kleurenlaserprinter en multifunctional ter wereld. Het compacte design en geruisloze werking maken de Samsung printerserie CLP-310 en multifunctionalserie CLX-3170 ideaal voor werkplekken waar elke centimeter telt. Ondanks het compacte formaat zijn de prestaties van de apparaten uit beide series groot. Door de toepassing van de innovatieve kleurenlasertechnologie zijn de kleurechte afdrukken haarscherp.

De apparaten uit de series CLP-310 en de CLX-3170 zijn fluisterstil dankzij de NO-NOIS(TM)-technologie van Samsung. Het geluidsniveau bedraagt maximaal 46 decibel, vergelijkbaar met het geluid in een bibliotheek. Zo kunnen gebruikers, ook als zij vlakbij de printer of multifunctional zitten, ongestoord blijven werken.

De Samsung printers uit beide series zijn gemakkelijk in het gebruik. De multifunctionals uit de serie CLX-3170 printen, scannen en kopiëren in levensechte kleuren. De USB-interface zorgt ervoor dat de computer niet hoeft te worden aangezet om een print te maken of een scan op te slaan.

De Samsung CLP-310 serie is vanaf mei verkrijgbaar en bestaat uit de volgende modellen:

Adviesverkoopprijs (incl. BTW)

CLP-310 in tweekleurig grijs ¤ 199,-

CLP-315 in zwart ¤ 199,-

De CLX-3175 serie is vanaf mei beschikbaar en bestaat uit de volgende modellen:

Adviesverkoopprijs (incl. BTW)

CLX-3170FN: 4-in-1 ¤ 399,-

CLX-3175FN: 4-in-1 ¤ 399,-

120efb6.gif

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.