Ingezonden persbericht


Wateringen, 19 mei 2008

Vernieuwde website Waterpop 2008

Het festival Waterpop is dit jaar op 9 augustus en zoals gebruikelijk in het Hofpark te Wateringen. Op de geheel vernieuwde website is alle informatie te vinden over dit gratis toegankelijke festival. Waterpop is een van de oudste en gezelligste festivals van Nederland waar grote namen hun bijzondere kunnen hebben laten zien. Denk hierbij aan: the Darkness, Radiohead, Manic Street Preachers, Faithless en vele anderen.

Ieder jaar kiest Waterpop voor een originele nieuwe vormgeving ontworpen door een professionele vormgever. Zij hebben slechts een voorwaarde: er moet een vis in voorkomen. Ook dit jaar is dat weer op bijzondere wijze gelukt. Op www.waterpop.nl is de nieuwe vormgeving te zien.

Niet alleen is de vormgeving op www.waterpop.nl te bewonderen maar ook alle informatie betreft het festival. Zoals het programma, het laatste nieuws, waar je je als vrijwilliger kunt aanmelden etc etc. Tot nu toe is bekend gemaakt dat Shane Shu, The Madd en The Bloody Honkies zullen optreden op Waterpop. Binnenkort volgen meer namen.

Waterpop is een gratis toegankelijk festival, dit jaar op 9 augustus 2008 in het Hofpark te Wateringen. Een festival met veel en gevarieerde live muziek, prachtig straattheater, een festivalmarkt en een ruim aanbod aan kinderactiviteiten. Waterpop begint om 13.00 uur en eindigt om 23.00 uur.


---