Ingezonden persbericht


persbericht, mei 2008

Wie is de meest gehaaste Nederlander?

Nederland is druk! Op alle fronten. Het wellness watermerk Carpe Diem start daarom een zoektocht naar de meest gehaaste Nederlander! Een wedstrijd om iedereen bewuster te maken van het moment en de dag te plukken. Vier winnaars kunnen hiermee een unieke Carpe Diem Rebalance in de wacht slepen van lifestyle coach Imro Beuk en yogagoeroe Anne Roffels. De meest gehaaste Nederlanders worden bekend gemaakt tijdens de kick off van Carpe Diem's Urban Yoga Tour die 10 juni a.s. één van de meest drukke locaties van Nederland stil gaat leggen.

Zoektocht start op 19 mei
Wie ondergaat een unieke mentale metamorfose en leert met onthaasten en ontstressen om tot de ultieme work-life balance te komen? Iedereen kan zichzelf of een ander aanmelden via de website www.meestgehaastenederlander.nl. Van 19 mei t/m 9 juni kunnen motivaties, reacties, foto's of (liefst) sprekende filmpjes worden ingestuurd via deze website.

Urban Yoga Tour
De zoektocht naar de meest gehaaste persoon is de opmaat voor de Carpe Diem Urban Yoga Tour Nederland. Deze yogatournee - op bijzondere locaties - werd in Nederland maar ook wereldwijd al door duizenden belangstellenden, beginners en gevorderden, bijgewoond. Met de zoektocht naar gehaaste Nederlanders en de Urban Yoga Tour geeft Carpe Diem gestalte aan haar filosofie om bewust te leven en de dag te plukken. Dat alles onder het motto 'Sta eens stil wanneer jij dat wilt'. De Urban Yoga Tour start dit jaar op 10 juni en zal gedurende acht weken verschillende grote steden aandoen om uit te pakken met de publieke Carpe Diem Urban Yoga sessies.

Mentale metamorfose
Tijdens de Carpe Diem Urban Yoga Tour nemen Imro Beuk en Anne Roffels de begeleiding van de vier meest gehaaste Nederlanders op zich. Doel van de prijs is om ze geestelijk en fysiek weer in balans te brengen. Het serieuze en intensieve begeleidingstraject van 2 maanden is een persoonlijk plan waarin de doelen, wensen, mogelijkheden en de bereidheid van de deelnemer om aan de slag te gaan op elkaar zijn afgestemd.

Motivatie
Steeds meer mensen ervaren druk. Druk vanwege werk, opleiding, de soms vele hobby's en privé-verplichtingen. Al deze zaken bij elkaar kunnen zorgen voor spanning die bijvoorbeeld burn-outs, maar ook stress in het verkeer kunnen veroorzaken. De zoektocht naar de meest gehaaste Nederlander en de metamorfose van hem of haar helpt om te laten zien dat ieder mens eens stil kan staan wanneer hij of zij dat wil.

Over Carpe Diem
Carpe Diem staat voor 100% natuurlijke dranken met de kracht van kruiden die van positieve invloed zijn voor je lichaam en geest. Gebaseerd op traditionele bereidingsmethodes, kennis die duizenden jaren oud is en harmoniserende of vitaliserende ingrediënten. Carpe Diem is een koele van top tot teen smaaksensatie met effect op lichaam en geest. Dorstlessend en verfrissend met pure, natuurlijke ingrediënten en in verschillende lichte, fruitige, pittige of prikkelende smaken.


---Ingezonden persbericht