Publiek kiest slechtst geklede BN' er


Poldermodel moet uit kledingkeuze

ZELHEM, 20080519 -- Artiesten, politici, nieuwslezers en andere BN'ers worden opgeroepen om beter op hun kleding te letten. Kleding wordt door veel BN'ers nog steeds te vaak als een noodzakelijk kwaad gezien. Het Hollandse `poldermodel' is daarmee ook in de kleding terug te vinden. Kleding biedt echter juist de mogelijkheid om te onderscheiden en de persoonlijkheid te onderstrepen. Via info@vincenzoshirts.nl kunnen `foute' BN'ers worden aangemeld. De top 5 van slechtst geklede mannelijke BN' ers krijgt een gedegen stijladvies en een goed passend maatoverhemd.

Gemakzucht en desinteresse
"Nog steeds zie je veel te grote gekreukelde pakken en lobberende shirts terwijl het zo makkelijk is om een goede pasvorm en materiaal te kiezen" zegt Vincent Mooij, directeur van www.vincenzoshirts.nl. "De flaters die je nu soms ziet hebben te maken met gemakzucht en desinteresse". Namen wil hij niet noemen, maar van een bekende nieuwslezer zegt hij: "De mouwinzet van zijn shirts begint ergens halverwege zijn biceps! Daarnaast zijn de shirts zó groot dat er met gemak nog een reserve-nieuwslezer bij zou kunnen".
De betreffende BN' er heeft inmiddels een uitnodiging gekregen om een shirt op maat te laten maken.

Bekendmaking top 5
Eind augustus zal de uitslag van de verkiezing van de slechts geklede mannelijke BN'er bekend gemaakt worden. Tot die tijd kunnen nominaties worden ingestuurd via info@vincenzoshirts.nl

Over Vincenzo
Vincenzo is een geregistreerd merk en eigendom van de Individual Clothing Company B.V.. In de webshop van Vincenzo kan iedereen zijn eigen luxe maatoverhemd samenstellen. De klant heeft altijd de keuze uit ruim 125 verschillende stoffen en vele andere opties om zijn overhemd te personaliseren.